Diskuse na téma Slevy, kterým neodolám...

Slevy, slevy, slevičky.. Útočí na nás ze všech stran. Umíte odolat? Nebo vás výhodná akce vždy dostane? A co ráda nakupujete ve slevě? Jaká sleva je pro vás moc malá a jaká byla nejvyšší sleva, jakou jste kdy získala?

Vlasta Zapletalová 14.04.2011

Já slevy přímo zbožňuju! Neznám lepší pocit než si skvěle a levně nakoupit. Největší sleva, kterou jsem získala byly krásné zelené letní botičky, které jsem si koupila v obchodním době v Karviné, původní cena byla 799, já je koupila za 49, už se těším až je vyzkouším! Celkově bych Karvinou zhodnotila jako nejlepší město pro nakupování, je to město se spoustou second handů s cenami 10 - 20 Kč za kus (ve čtvrtek, pátek), a vždycky když tam jedu do školy, tak odjíždím s taškami plnými různých úlovků.. Jinak ve slevě ráda nakupuji víno, není nad to koupit flašku, která normálně stojí přes 100 Kč za 60 Kč :-) Jsem studentka tak jsem zvyklá nakupovat jen tak, aby mě to nezruinovalo, tudíž slevy vyloženě vyhledávám :-))))

Redaktorka.Petra Vlasta Zapletalová 15.04.2011

Výherní balíček posíláme Vlastě za její 10. příspěvěk (14.4. byla diskuse založena a 14-4 je 10 :). Vlasto gratulujeme!

Bibka P. 14.04.2011

Určite nenakupujem len v zľavách, potrpím si na kvalitné potraviny a tie sú bohužiaľ aj drahé:-/, ale pre deti- určite nepotrebujú chodiť do škôlky v najnovšej kolekcii z Nextu, na to si naozaj nepotrpíme a peniaze vrážame hlavne do kníh a výletov.:-)

viki 14.04.2011

No slevové letáky moc nesleduji, ale když nakupuji, tak se v obchodě koukám po cedulkách s nápisem sleva :-) V poslední době také sleduji slevové servery, už jsem je párkrát využila, někdy mají fakt zajímavé a výhodné nabídky :) zrovna dnes jsem si taky koupila voucher na 2 hamburgery s hranolkama za pár korun :-) a taky váhám nad nabídkou frappé se zákuskem :-) a jinak nejlepší slevy zvyknout mít v tescu v zimě na letní oblečení a obuv, tak si vždy nakoupím třeba balerínky za 80,- a podobně :-)

Babula 14.04.2011

Samozrejme, kto by nemal rád zľavy!:-) Som doma na neplatenom voľne bez príjmu, takže si rozmyslím, čo kúpim. Neskutočné sezónne zľavy mali v Anglicku, som len oči otvárala*2**2**2*:-D, tam som si prisla na svoje a nakupila deťom na rok dopredu, bolo to veľmi výhodné a hlavne kvalitné.

ivako 14.04.2011

rada dobre a lacno nakúpim-po zľave,ale nie vždy,niekedy sa oplatí aj investovať viac peňazí

Iveta Kuzmaničová 14.04.2011

Tak u nás se vždy prohlíží létáky se slevami a nakupujeme tam, kde je pro nás nejvíc výhodných nabídek, ale občas mě naštvou, že už první den slevy mají vše vyprodané:-/ , ale jinak mám slevy ráda i když občas koupím věci co ani nepotřebujeme*1*

Reňa lomnická 14.04.2011

Zľavy mám veľmi rada..asi ako každá žena..Veď nie je príjemné nakúpiť oblewčenie so zľavou? Ale niekedy je to ozaj marketingový ťah..ale zaberá :-)

nikinka82 14.04.2011

Dokážem odolať, snažím sa množstvo zliav využívať vo svoj prospech a to tak, že sa síce nedám ovplyvniť, pokiaľ je zľava na niečo, čo práve nepotrebujem, ale pokiaľ niečo zháňam, tak si rozhodne byrebiem z množstva akcií tú najlepšiu :-) NAjradšej nakupujem v zľavách knihy a oblečenie.;-)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat