Diskuse na téma NEJ jídlo ze školky či školy

Na školní jídelnu se snad nedá zapomenout :) Jaké jídlo jste měla ve školce nebo škole nejraději a na které jste raději na vždy zanevřela? Podělte se s námi o své vzpomínky.

martina kunkelová 15.04.2011

Ja som najradšej mala malé osúšiky lebo neboli také mliekovo cesnakové ako doma, ale len so syrom bola to mňamka, môj syn miluje dukátové buchtičky, ale len tie v škole.

Klára martina kunkelová 15.04.2011

osušiky? koukám, že na slovensku se vařilo uplně neco jinéhou než u nas )

Silvia Dolníková 15.04.2011

Najradšej som mala to, čo iné deti nenávideli a bolo to : Rajčinová polievka a špenát.Mám to veľmi rada dodnes a teším sa, že to majú radi aj moje deti. Na nič som nezanevrela, lebo varili veľmi chutne a zjedla som všetko, nie som prieberčivé - jediné čo nezjem je slanina a tučné mäso, ale myslý že to nám tam ani nedávali. ;-)

Magdaléna K. 15.04.2011

Ja som milovala ich ryžový nákyp, bola to veľká dorota a ešte ho polievali sladkou šťavičkou, už teraz sa mi zbiehajú slinky :-D

Eva 15.04.2011

XD Já milovala snad všechno kromě špenátu u nás ve škole vařily výborně..

Reňa lomnická 15.04.2011

moje naj jedlo bol granadiersky pochod..a milujem ho dodnes :-)

Redaktorka.Petra Reňa lomnická 15.04.2011

Reňo, co to je? *4*

Lilieanna Redaktorka.Petra 15.04.2011

Také jsem zrovna chtěla vznést ten samý dotaz *1*

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnu se vaše energie a sebedůvěra dostanou na vrchol, milí Berani. Pociťujete silnou motivaci a odhodlání pustit se do nových projektů nebo dokončit ty, na kterých již pracujete. Pondělí vám může přinést překvapivou příležitost, která bude vyžadovat rych... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat