Diskuse na téma Vyžití pro děti na zahradě

15. 08. 2020 | Volný čas s dětmi

Jaké máte pro děti vyžití na svých zahrádkách ? Chceme dětem na zahradu buď něco pořídit nebo něco vyrobit, tak budu určitě ráda za kapku inspirace :)

Milka 19.09.2023

Sice starší téma, ale náhodou jsem na něj narazila. Kupovali jsem, respektive my ne ale babička s dědečkem dětem koupily na zahradu, zahradní dřevěný domeček. Což není asi nijak atypické, ale tento je na nožičkách a ještě se skluzavkou. Je od firmy Domky Srdcem. Děcka jsou z něj nadšený a nejvíc čas strávily právě v něm.

Kopretina Milka 22.09.2023

To zní docela zajímavě, ale nemáš strach že z toho spadnou a nějak si ublíží? Jak je to veliké ?

Milka Milka 26.09.2023

Hele do šesti let je to s doporučením dáat na děti pozor. Ale oni lezli od mala snad po všem. :D Je to tento https://www.domkysrdcem.cz/e-shop/budka/, naši se plácli přes kapsu, ale děcka jsou nadšený. Navíc z boku je i malá ptačí budka. Domeček je kvalitní, atypický a moc hezký, mají tam ale spoustu dalších netradičních domečků. Myslím že některé využijí i dospělý :D. Plus je to ještě pomalováno vše ručně, takže každý ten domek je orignál od pana Marka Pavlase. :)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat