Diskuse na téma Na prevenci

Na prevenci pro dospělé i děti mohu doporučit tinkturu od Allivictus, je z přírodní a opravdu jsme po tom konečně zdraví. Snad nám to i vydrží.

Dorota 29.12.2011

Já zas Wobenzym, ale cenově je poměrně vysoko. Pro děti bych doporučila Echinaceu a hlavně dostatek vitamínu C. Snažit se, aby dostávaly co nejméně antibiotik. A pokud někdy dítě dostane chřipku a horečka nepřesahuje 39,5, snažte se nedávat žádné léky proti horečce a nechte dítě vypotit. Osobně svým dětem dělám zábaly ( alespoň nohou, rukou a loktů) a ty starší posílám do sprchy.

Miroslava Dorota 24.03.2012

Zábaly jsou dobré,ale netrápila bych děti zbytečně dlouho. Pokud horečka nemá klesavou tendenci, dala bych alespoň panadol. Wobenzym je dobrý,ale mně ty červené tablety nepolykají. Vždy to jen ocucají a vyplivnou:) Takže je léčím čerstvým zázvorem, který jim dávám nastrouhaný na lžičce s medem.

Erika 30.04.2012

Woebnzym máme doma také v oblibě. Děti už mám poměrně velké, takže nemám problém, že by mi něco nepapkaly. Většinou, když jsou nemocné, tak přijmou úplně všechno. Hlavně, aby už jim bylo lépe. Mně osobně to pomohlo i u problémů typu kvasinky a záněty močového měchýře.

Denisa Erika 26.05.2012

Wobenzym dětem nedávám. Přijde mi pro ně zbytečný, poněvadž nijak zvlášť pochroumanou imunitu nemají. Mě pomohl několikrát na opakované záněty.

Anna 13.06.2012

Na prevenci doporučuju užívat Rakytníkový olej, je to nejlepší co jsem zatím vyzkoušela. Vyzkoušela jsem ho jako první a teď ho užíváme celá rodina. Zvyšuje imunitu, regeneruje pokožku a mnohem víc. A hlavní je, že to není žádna chemie ale čístě přírodní! Po tom co jsem ho začala užívat jsem už půl roku nebyla nemocná i když předtím při sebemenších kolísáních teploty jsem mívala kašel nebo rýmu. Můžete se tu kouknout pro více informaci www.terezia.eu/cz/produkt/100_rakytnikovy_olej_v_tobolkach.

Petra 25.08.2012

Musim se pridat k Rakytnikovemu oleji, je vazne vynikajici..ale ja kupovala kombinaci s hlivou ustricnou, ta je vyborna na imunitu, doda energii a obsahuje vlakninu, ktera je dulezita pro dobrou funkci strev..navic ted kupuji Hlivu ustricnou v kombinaci s probiotiky..neznam nic lepsiho..navic je to ciste prirodni, takze muzu jen doporucit. Koupite v lekarnach nebo pres internet: http://www.terezia.eu/cz/produkt/hliva_ustricna_probiotika

dama.jana Petra 06.02.2013

Já dávám mým dětem sirup stopbacil,hlavně teď v zimním období, je multibylinný a díky tomu rychle zabírá při začínající viróze, děti ho pijí i jako prevntivně, do teď nebyli nemocné, chuťově je výborný a hlavně je přírodní, což preferuji.

dama.jana Petra 06.02.2013

Já dávám mým dětem sirup stopbacil,hlavně teď v zimním období, je multibylinný a díky tomu rychle zabírá při začínající viróze, děti ho pijí i jako prevntivně, do teď nebyli nemocné, chuťově je výborný a hlavně je přírodní, což preferuji.

Majka 22.11.2012

Nám teď paní doktorka doporučila na posílení imunity Biopron Junior, a zatím se ten náš miláček drží, tak uvidíme jaké to bude mít účinky do budoucna :)

medea 04.01.2013

Na prevenci pro děti taky něco sháním,ale vůbec nevím co vybrat.Na trhu je toho tolik,že mi z toho jde hlava kolem.Určitě chci něco přírodního, žádnou chemii.Máte některá zkušenosti třeba s probiotiky?Teď se o nich hodně píše,takže jsem si říkala,že bych je mohla vyzkoušet

druhá medea 08.01.2013

Mě už ta mateřská asi fakt leze na mozek...Až teď jsem si uvědomila a pořádně se podívala, že ten biopron jsou probiotika, takže někdo je asi užívá.Máte to někdo taky tak jako já?Jak jsem s malou doma, tak je to fakt čím dál horší...asi bych se měla častěji dostat mezi dospělé :) A ty probiotika Vám teda zabírají dobře, Majko?

bettyynka 14.01.2013

Myslím,že v tom nejsi sama.U mě je to dost podobné.Jak jsem s malým pořád sama doma,než přítel dorazí z práce,tak je to náročné.Navíc jsem přestěhovaná u přítele,takže v tom městě moc lidí neznám,takže nějaké povídání s kamarádkama nemám.jojo, zabírají dobře - teď je to vlastně druhý měsíc, co je prcek bere a jsem ráda, že nám tak dobře poradila.

leel16 16.01.2013

My užíváme taky probiotika, fungují dobře, malinká je fit. Ještě jsem v Dietě četla o mladé ječmeni ( užívá ho na imunitu ta mladá herečka M. Doubravová z Ulice ) ,ale to si nejsem jistá, jestli se může dávat dětem. Jdu pátrat dál a kdyžtak napíšu

Jarka00 30.03.2013

Ahoj. Dcerka bývala velmi často nemocná, zvlášť když začala chodit do školky. Kupovala jsem ji na posíení imunity marťánky, ale nebyl vidět žádný výsledek a nějak moc jí zrovna nechutnali. Pak jsem se dozvěděla o biopronu Méďa od lékárnice, tak jsem jí je vzala na vyzkoušení. Myslím, že ji prospívají, rozhodně více než ti marťánci. Už nebývá tak často nachlazená a taky ji mnohem více chutnají :).

Fidorka88 Jarka00 31.03.2013

AHojky všem. Můžu se zeptat, co je to ten biopron Méďa?? Zní to dobře. Já už o tom slyšela, mám pocit, že jsem někde na to v lékárně buď viděla leták nebo něco, ale nějak jsem se na to nezaměřovala, ale od té doby, co nastoupila malá od pololetí do školky, tak se začínám taky zajímat, protože je nemocná v jednom kuse, je to děs. Teďka před dvěma dny taky lehla, takže to nás zase čekají veselé Velikonoce opravdu !! :-( Jenže v tomhle počasí se taky není čemu divit, je to hrozné, už mám z toho nervy na pochodu, do toho dítě nemocné..Ten biopron je taky probiotikum nebo jen normální vitamíny? :)

Některé zdravotní pojišťovny kladou velký důraz na prevenci a tak jsme se rozhodli pro ZPMV a přešli k ní za pomoci zmena-zdravotni-pojistovny.cz a nemuseli jsme na pobočku:-)

Jane 03.07.2013

Na posílení imunity zkuste i různé bylinky, opravdu to není na škodu ;-) některé pěkné články o bylinkách najdete i tady http://www.semena-rostliny.cz/cs/articles/17-lecive-rostliny-semena-seminka a je tam i o jejich pěstování doma, tak se nechte inspirovat *1*

Nika29 19.08.2013

Ahoj. Také jsme doma vyzkoušeli všelijaké vitamíny, ale byly to jen vyhožené peníze. Pak mi naše doktorka doporučila rybí tuk, který je ve formě kapslí. Nejde vůbec cítit rybami, proto mi to dcerka bez problému sní. Určitě ji rybí tuk pomáhá, protože její imunita se opravdu lepší. Tyto kapsle jsou od společnosti Lýsi a objednávala jsem je přes internet.

Pettra 10.09.2013

Já jsem na mateřské a víte, jak to je, krásné období, ale na druhé straně, nevyspalá, unavená a poslední dobou jsem byla často nachlazená, bála jsem se, že nakazím malého, kamarádka mi poradila, ať zkusím Hlívu 800mg z lékárny, pro zvýšwení imunity, už nekojím, tak jsem ji vyzkoušela a může říct, že mi opravdu pomohla, určitě ji budu brát dál, hlavně teď na podzim

Baarča 15.09.2013

Ahoj holky, mám 6-ti letá dvojčata - kluky a taky jsme bojovali s imunitou, kluci jsou předčasně narození, měli nedozrálé plíce, takže už v porodnici mi primář hlásil, že budou náchylní na dýchací problémy a sníženou imunitu. :-( Bohužel se to vyplnilo :-( na mateřské jsem narazila na českou firmu, která vyrábí bylinkové produkty. Užíváme je už 4 a půl roku, a jsem nadmíru spokojená. Jsou schválené MZ ČR, radila jsem se s doktorkou a ta mi to schválila. Vidíme po těch letech skvělé výsledky. Výhodou je vyřízení zákaznické karty a sleva je poté až 50% bez DPH. Já po těchto skvělých zkušenostech začala s touto firmou spolupracovat. Pokud chcete více info, napište na mail: baaruska@email.cz s tím, jaký máte zdravotní problém. Přeji Vám krásné a hlavně zdravé dny! Eva:-)

Martina 25.11.2013

Já jsem na posílení imunity vyzkoušela tu Hlívu 800mg, lékránice mi říkala, že je opravdu nejsilnější na trhu, tak co jiného by už mělo zabrat, já jsem spokojená, zatím mě nemoci i nachlazení obcházejí a to pracuji ve školce s malýma dětma, kde se pořád kucká a smrká, tak věřím, že mi to vydrží celou zimu :-D

Marus 25.11.2013

Zdravím, jj, Hlívu také znám, ta je dobrá. Také jsem vyzkoušela různé potravinové doplňky jako brusinky, B-complex, různé oleje.. jako zde: www.vitaminyamineraly.cz/potravinove-doplnky/

VerčaS Marus 10.03.2014

já jsem v rámci prevence zašla na iridologické vyšetření, hodně jsem o něm četla. Odborník ví přes očí zjistit pravděpodobnost vzniku onemocnění, kterým se dá ještě před jejich vypuknitím předejít. Určitě doporučuji :)

Eva VerčaS 19.03.2014

usuzuji že vyšetření dopadlo dobře :) já jsem také na tom byla, protože máme v rodině cukrovkáře, tak pro jistotu. Navštívila jsem pana doktora ve Vyškově, http://iridologie.webnode.cz/iridologie/. Jinak na prevenci před chřipkou a pod. užívám hlívu a prášek z ovoce Camu Camu, to má velké množství vitamínu c kromě jiných vitamínů a minerálů.

VerčaS Eva 23.03.2014

jo jo dopadlo, cítila jsem se v poslední době vyčerpaně a byla jsem stále unavená, tak jsem si řekla proč ne :) a jsem ráda že jsem na to šla. Cukrovka je řádně svinstvo. Prášek z camu? O tom jsem ještě neslyšela. To je citrus nebo co?

Eva VerčaS 12.04.2014

Plody camu camu mají červenou nebe fialovou barvu se světlými dužninou, jsou kyselé, se svěží citronovou vůní. Máš pravdu, cukrovka není nic příjemné, a přes Iridologii je až 95% úspěchu přesného určení, což je skvělé číslo.

Leja 24.03.2014

slyšela jsem o tom z každé strany a hodně jsem toho našla i na netu, je to jeden z velmi dobrých způsobů prevence. Osobně jsem ještě nebyla ale už jsem se objednala, tak jsem zvědavá co všechno se dozvím.

Anetka88 24.04.2014

Ahojte, také se snaží různými bylinkami a čaji, ovocem a podobně o podporu imunity abychom předešli chorobám. Iridologie, kterou zde zmiňujete jsem podstoupila i já, v rodině máme všemožné choroby a vždy mě zajímalo jestli něco z toho čeká i mě, jestli jsem nebo nejsem "nosič".

Kamila 04.05.2014

Na posílení imunity a tím pádem prevenci před různýma nemocema i nachlazením bereme Echinaceové kapky Imunit, chuťově to sice není žádná limča, ale když přidám do trochy čaje, bez problémů mi to vypijou i moji dva školáci, obsahují extrakt přímo z kořene té echinacey a důležité pro mě je, že nemoci se nás nechytají


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat