Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Co je dobré na podporu imunity? Chtěla bych něco také pro děti, nejlépe něco přírodního. Díky za tipy
U nás frčí Dračí sirup od Mycomedica a musím říct, že je to velká pomoc. 🌸 Je čistě přírodní, obsahuje Reishi, Cordyceps a Echinaceu a je zaměřený přímo na podporu imunity u dětí. Dávám ho hlavně na podzim a na jaře a fakt mám pocit, že děti zvládají nápor bacilů mnohem líp. Navíc jim chutná, což je u sirupů vždycky výhra, a tak ho berou bez problémů každý den. Mám z toho dobrý pocit, protože vím, že do nich dostanu něco zdravého a smysluplného www.mycomedica.cz/eshop-mycobaby-draci-sirup.html
Dračí sirup máme doma taky a fakt ho doporučuju. 👍 Děti ho berou pravidelně a od té doby jsme skoro pořád bez nemocí, i když ve školce neustále něco lítá. Oceňuju, že v něm není jen jeden „zázračný“ prvek, ale chytrá kombinace hub a bylin, která dává celé věci větší smysl. Navíc jim chutná, takže ho berou bez přemlouvání, což je pro mě obrovská úleva. A jako bonus dorazil rychle a cenově je úplně fajn, takže jsem spokojená i po téhle stránce.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Týden 42 roku 2025 bude pro Berany obdobím plným dynamiky a příležitostí k růstu, a to jak osobním, tak profesním. V tomto týdnu byste měli být připraveni na několik důležitých momentů, které vám umožní ukázat vaši odhodlanost a sílu.N... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.