Diskuse na téma Podpora imunity

Co je dobré na podporu imunity? Chtěla bych něco také pro děti, nejlépe něco přírodního. Díky za tipy

Majka 19.09.2025

U nás frčí Dračí sirup od Mycomedica a musím říct, že je to velká pomoc. 🌸 Je čistě přírodní, obsahuje Reishi, Cordyceps a Echinaceu a je zaměřený přímo na podporu imunity u dětí. Dávám ho hlavně na podzim a na jaře a fakt mám pocit, že děti zvládají nápor bacilů mnohem líp. Navíc jim chutná, což je u sirupů vždycky výhra, a tak ho berou bez problémů každý den. Mám z toho dobrý pocit, protože vím, že do nich dostanu něco zdravého a smysluplného www.mycomedica.cz/eshop-mycobaby-draci-sirup.html

Helena T. 22.09.2025

Dračí sirup máme doma taky a fakt ho doporučuju. 👍 Děti ho berou pravidelně a od té doby jsme skoro pořád bez nemocí, i když ve školce neustále něco lítá. Oceňuju, že v něm není jen jeden „zázračný“ prvek, ale chytrá kombinace hub a bylin, která dává celé věci větší smysl. Navíc jim chutná, takže ho berou bez přemlouvání, což je pro mě obrovská úleva. A jako bonus dorazil rychle a cenově je úplně fajn, takže jsem spokojená i po téhle stránce.

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnu budete cítit silnou potřebu prosadit se a ukázat, že víte, co chcete. Energie jarní rovnodennosti vás nabije novým elánem a chuťí pustit se do věcí, které jste dosud odkládali. Je ale vhodné hlídat si, abyste příliš netla... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

64 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat