Diskuse na téma Co dávat místo jíšky ?

Pěkný den, chtěla bych se zeptat ohledně zdravého stravování. Tím, že mám dvě děti, tak je to poměrně omezené a komplikované to vaření, ale je nějaká zdravější náhrada zahuštění místo klasické jíšky ? Vyřadila jsem z jídelníčku úplně bílou mouku, tzn pečivo nejím vůbec a potřebuji nahradit i nějakým způsobem tu jíšku. Budu ráda za nějaké rady a typy :)

Naďa 13.10.2020

S dovolením se připojím .. Též by mě zajímalo jestli je nějaká plnohodnotná a hlavně zdravější náhrada.

Petra 16.10.2020

Známá je docela hraska jako náhrada jíšky ve zdravém provedení. Používám do jídel i to jejich Mahá koření a všechno to mají opravdu dobré a upravené tak, aby to tělo dobře zpracovávalo.

Naďa 18.10.2020

Tak to já osobně vůbec neznám a čtu o tom poprvé. Není to v jídle ta hraška poznat ?

Lenka Czakanová 18.10.2020

Já používám sušené bramborové vločky.Dá se s něma zahustit všechno,polévky,omáčky,zelí.Jídla nejsou taková hutná a rozhodně chutnější než s moukou.

Jana 22.10.2020

Nevím jetli můžu, ale nechám ti tady odkaz, kde to všechno mají a kde se o tom i dozvíš víc www.hraska.cz/produkt/hraska-na-zahustovani-250-g/. Na chuti to poznat není, pokud ji člověk dostatečně provaří, což by se mělo dělat i u mouky, aby tu chuť pak člověk necítil, ale nejen kvůli tomu, ale taky kvůli tomu, aby to nezpůsobilo zažívací potíže, na což hodně lidí zapomíná.

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat