Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Jak máte doma vyřešení třídění odpadu? Renovujeme kuchyni a chtěla bych mít nějaké jednotné koše na třídění, které by se mi vešly do malé komory vedle kuchyně, ale nemám tam moc místa. Prosím o inspiraci.
Aha tak fajn, díky, hledám už nějakou chvíli nějaké co se mi vejdou a tohle by bylo konečně řešení.
Já mám koše na třídění odpadu z e-shopu Idea domov, jsou moc fajn, dají se poskládat podle potřeby a mají barevně oddělená víka.
Aha, koukám na ty koše Poker plus a ty se mi fakt líbí. Děkuju za tip, rovnou jsem si je objednala :)
Vypadá to dobře, kdybych je dala všechny 4 na sebe tak to bude držet dobře?
Mám je všechny na sobě a drží dobře, je to na to dělané, takže to sebe zapadnou a drží.
Zrovna to také řeším. Mám doma zatím jenom tašky, ale je to poměrně nepraktické a vypadá to hrozně :D
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu budete cítit potřebu posunout se vpřed, a to doslova i obrazně. Energie vám rozhodně nebude chybět, ale je důležité, abyste ji směřovali promyšleně. Pokud budete jednat impulzivně, můžete se dostat do situací, které vás zbytečně vyčerpají. Využijte proto začátek ... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.