Diskuse na téma Čím jsem chtěla být jako malá

Pochlubte se nám, čím jste chtěla být jako malá - princeznou, doktorkou, učitelkou, baletkou... nebo nečím jiným? A jakou práci máte dnes? :)

Alexinka Alexova 09.08.2011

popelarka, no nastastie nou nie som :)

učiteľkou a splnilo sa mi to<3

Ako malý som chcel byť požiarnikom (dnes by to spisovne malo byť hasičom, lebo hasiči hasia požiare a nie ich zakladajú, tak ma poučil môj bývalý spolužiak, dnes hasičský technik), pretože sa mi strašne páčil kreslený seriál Dráčik o malom drakovi, ktorý vždy nakoniec povedal: "Aj tak budem požiarnikom!"

TomasPaluch TomasPaluch 11.08.2011

A aku mam pracu dnes? Robim umyvacku riadu a experimentalneho kuchara:D

Carol :) 09.08.2011

Když jsem byla jako dítě, mým prvním přáním bylo se stát modní návrhářkou (i dnes si ještě čmárám nějaké moje nápady do bloku) .. Záhy jsem od toho upustila, začala jsem si kupovat časopisy o pejskách. Čemuž jsem naprosto propadla. Jak jsem se do toho vžívala, tak jsem si hrála na veterinářku. A pejsky více sledovala. A tak jsem zachránila babičinu fenku Barču a mojí fenku Bettynku. (Obě měli po jednom výrůstku na jejich tělíčku - jednalo se o nádor). Naštěstí vše dopadlo dobře, a fenky se uzdravily :). A teď mám po střední zdravotnické škole, a studuji porodní asistentku. Vždycky jsem věděla, že je mým posláním pomáhat lidem či zvířátkům. A toho se držím dodnes :)

Carol :-) Carol :) 09.08.2011

*měly

Liz 09.08.2011

Jako malá jsem se chtěla stát prezidentkou, protože jsem věřila, že jen prezidenti můžou změnit svět. Po základní škole jsem nastoupila na střední školu a studovala Sociální činnost a po střední jsem nějakou dobu praxovala v neziskové organizaci, která se zabývala ekologií a integrací zdravotně postižených osob do běžného i pracovního života. Po dvouleté pauze jsem se opět rozhodla nastoupit na školu a zdokonalit se ve svém původním oboru. Tak snad nemusím být jen a jedině prezidentkou na to, abych mohla změnit svět k lepšímu :-)

Martina 09.08.2011

Jako malá jsem chtěla být princeznou. To samozřejmě bylo nereálné :-). Kolem 13 věku jsem chtěla být fotbalistkou *1*. To se opět nepovedlo, kvůli zdravotním problémům s kolenem, které přetrvávají dodnes. V nynějším věku, ve 23 letech chci být úspěšnou ženou, která bude mít dostatek práce, dostatek peněz, bude se i nadále vzdělávat a zdokonalovat, a hlavně bude šťastná, a bude ji práce bavit. Práci prozatím nemám. Jsem studentkou. Vystudovala jsem učňovský obor kadeřnice, pak následně nástavba obor podnikání. A teď jsem dokončila vysokou školu, obor marketing a management s titulem Bc. Ve studiu budu nadále pokračovat.

Marcelad 09.08.2011

Jako malá jsem chtěla být dospělá a pracovat s dětmi.Prostě jsem chtěla být učitelka. Učitelkou jsem se nestala a ted nepracuji.Jsem na mateřské a starám se o svoje děti.

rena 09.08.2011

chcela som byť herečkov..a ešte stále aj chcem..možno budem veľká hviezda :-)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

23 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:01
69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat