Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Holky, prosím pěkně, kdo má opravdu dobré pralinky ?
Ahojky, dopocučuju určitě doncoco.cz Jsou vynikající, jsou sice trošku dražší ale s jinýmy se podle mého nedají vůbec srovnávat. Je to opravdu chuťový zážitek. Doporučuju :-)
Dostala jsem od přítele ten jejich coco box a mají je fakt nadupané. Miluju sladké, takže je to pro mě nejvděčnější dárek akorát ne na moc dlouho :D
Budu objednávat ten jejich mix, ráda vyzkouším něco nového, protože tady ty co píšeš vůbec neznám a to jsem si myslela, že jsem vyzkoušela hodně pralinek.
Budeš nadšená :) chodily jsme s maminkou na tu jejich prodejnu, ale co jsou zavření tak si je objednáváme, protože si rády dopřejeme trochu toho sladkého a mají je opravdu výtečné :)
Pokud chceš opravdu kvalitní, tak se podívej na pralinky od doncoco. Mají výborné jak ty v té mléčné, tak i hořké čokoládě :)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu pocítíte potřebu udělat si jasno v tom, kam směřujete. Energie Berana vám dodá odvahu říct nahlas, co chcete, ale vyplatí se také naslouchat lidem, kteří mají jiný pohled. Některé plány se mohou vyvíjet pomaleji, než byste si přá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.