Diskuse na téma Kolagen

Jakou zkušenost máte s užíváním kolagenu ? Poznali jste to po nějaké době užívání třeba na vlasech ?

Mája 06.05.2021

Prvně jsem to poznala na pleti a asi po dvou měsících na vlasech a nehtech :)

Marta 29.06.2022

Mně teď po porodu vlasy hodně padají, ale opravdu hooodně už fakt nevím co s tím :(

Katka 30.06.2022

Mně moc pomohli na http://www.clinicalhair.cz/cs/kontaktujte-nas dlouho jsem se trápila se svými vlasy a konečně mám pokoj :)

Danka 12.07.2023

Ano, ale musíte jej užívat opravdu pravidelně a více než měsíc. Bohužel si spousta žen myslí že výsledky se dostaví během toho měsíce a když tomu tak není tak se na to vykašlou. Jsem spokojená s KK Kolagenem. Ano je dražší, ale funguje a to je pro mě rozhodující.

Monča Danka 17.07.2023

V čem je ten kolagen jiný než ostatní prosím Vás? Vím že jsou kolageny i mnohem levnější. Co se vám po něm zlepšilo?

Danka Danka 26.07.2023

Tento kolagen obsahuje hydrolyzovaný kolagen Peptan v 5000mg denní dávky, navíc obsahuje ne mořský, ale savčí kolagen, který je pro naše tělo přínosnější. Mám vypnutou pleť, vlasy pevnější a nepadají, nehty se mi také zpevnily a méně mě i bolejí klouby. Ano jsou i levnější, ale u těch jsem nikdy takový efekt neměla.

Patricie 19.12.2023

Ahoj, používám doplněk stravy Wecare Beauty s kolagenními peptidy a dalšími látkami pro lepší elasticitu pokožky, hezčí vlasy a pevnější nehty. První účinky jsem pozorovala v krátké době na nehtech, pak na pokožce a u vlasů to jde vidět až za nějakou dobu a funguje dobře.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat