Diskuse na téma Školka a angličtina

03. 07. 2021 NinaC Předškoláček

Nemá tady některá z maminek v Průhonické labuti dítě ? :) Jak je to tam prosím s tou angličtinou a jak ji ty menší děti zvládají ?

Andula 06.07.2021

Ta angličtina by mě taky zajímala, jelikož dcera od zaří bude chodit do Trojské labutě, kde je česko-anglická školka, tak bych byla ráda trochu dopředu věděla co nás čeká a nemine :)

Evina 07.07.2021

Děti angličtinu vnímají a zvládají velice dobře, to si myslím, že nemusíš mít vůbec strach :)

NinaC 01.08.2021

Děkuji moc, dívala jsem se, že mají ještě poslední dvě místa, tak jsem tam psala a snad nám dcerku ještě vezmou pokud nejsme v pořadí www.pruhonickalabut.cz/ceniky-skolka-pruhonice/

Linda 07.11.2021

Dělají děti hodně velké pokroky ? :)

Evina Linda 03.12.2021

Dělají, dcerce to celkově prospělo a hodně se osamostatnila, takže z toho mám radost.

Ahoj! My máme zkušenosti a výuka angličtiny je opravdu skvělá! Mají zde zaměření na jazykový rozvoj už od malých dětí, a to přirozenou formou, prostřednictvím her, písniček a aktivit. Děti se anglicky naučí, aniž by to pro ně bylo stresující.

leona865 25.02.2025

Ahoj, angličtinu tam mají děti každý den, často s rodilým mluvčím, a zvládají ji překvapivě dobře. 😊 Všechno je přirozené, děti se učí formou her a běžných aktivit, takže si ani neuvědomují, že se vlastně učí. Pro ty menší je to spíš o základních slovíčkách a větách, ale pokroky jsou vidět už po pár měsících. 😊

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden může nabídnout nový pohled na romantické vztahy. Možná začnete přemýšlet o svých potřebách a očekáváních od partnera. Pro svobodné Berany je ideální čas na nové seznámení. Věnujte pozornost signálům, kt... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat