Diskuse na téma Dřevěné hračky

19. 07. 2021 | Volný čas s dětmi

Jak se vám osvědčily dřevěné hračky, hrají si s nimi děti ?

Hana 21.12.2023

Já jsem objednávala tuto hračku https://www.retros.cz/dreveny-stolni-minigolf/. Mám ráda hračky ze dřeva, hlavně pokud je to český výrobek.

Alizee 25.09.2023

Máte někdo zkušenost s touhle českou firmou https://domkysrdcem.cz/ ? Sháníme kvalitní domeček pro děti na zahradu a tyhle se mi moc líbí, jsou dřevěné a mají je v super designech. Budu ráda za někoho s osobní zkušeností, díky moc :)

Denissak Alizee 28.09.2023

To jsou krásné domky, takový by se nám taky hodil a takhle pěkné a moderní jsem ještě neviděla :-) dej vědět jestli ho objednáte, díky :-)

Majka 29.11.2021

Já synovi kupuju jedině dřevěné hračky, má je rád a já jsem ráda, prootže ty plastové jsou příšerné a hned se většinou rozbijí… ráda objednávám na kidsparadise.cz mají tam super výber kvalitních hraček a spousta dalších věcí:-)

Magda4 01.08.2021

My koupili krásnou dřevěnou kuchyňku od Derrson a dcerka ji zbožňuje :)

Hanka 25.07.2021

Myslíte, že je jedno odkud ty dřevěné hračky objednám ? Jde mi hlavně o odolnost a aby byly zdravotně nezávádné, protože mladší dcerka je ještě prcek a všechno strká do pusy, tak si na to musím dávat pozor.

Tereza Hanka 28.07.2021

Hodně dřevěných hraček máme tady odsud a tady teda nemusíš mít vůbec strach :) https://kidsparadise.cz/brand/90-new-classic-toys

Tereza 23.07.2021

U nás mají dřevěné hračky největší úspěch. Máme jich fakt hodně, jak na rozvoj motoriky, tak různá autíčka, skladáčky apod a jsem ráda, že si s nimi děti neustále


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat