Diskuse na téma Labioplastika

Zdravím, má tu někdo zkušenost s Labioplastikou? Já dlouhodobě řeším tento intimní problém a netuším, na koho je nejlepší se obrátit. Zatím jsem slyšela dobré ohlasy pouze na: http://www.labioplastika-praha.cz/labioplastika/ ale budu ráda, kdyby mi někdo poradil.

miška4 19.04.2023

Já jsem byla u paní doktorky Lovětínské na klinice https://www.abclinic.com/ a má opravdu zlaté ruce. Jsem moc moc spokojená, ani jsem si nedokázala představit že ten výsledek bude až tak skvělý a hlavně že to bude tak rychlý. Úžasný přístup paní doktorky a celého personálu na klinice :-)

Klára miška4 24.04.2023

Vážně? Já na to chci jít už dlouho, ale mám z toho trochu strach. Hojilo se to dlouho? Čtu na paní doktorku dobré ohlasy tak mě to docela namotivovalo se objednat…

miška4 miška4 25.04.2023

Právěže se to hojilo rychle, ani jsem nečekala že budu moct tak brzo normálně fungovat. Bála jsem se bolesti, ale i to bylo v pohodě :-)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat