Plastická chirurgie

Plastická chirurgie. Operace obličeje a krku, očí, nosu, uší, prsou, břicha, liposukce. Jak být krásnější, které postupy a kliniky zvolit.

máte někdo zkušenosti s operací horních víček?112 příspěvků

prosím, někde jsem četla že je dobré brát před operací Wobenzin? Prý jsou menší modřiny....a za jak ...

Helena 06.08.2023
Dobrý den. Plánuji operaci horních víček. Může mu někdo ze zkušenosti poradit, kam jít na zákrok? De...

Jak na břicho ?60 příspěvků

Může mi někdo poskytnout info o plastické operaci břicha a podělit se o zkušenost . Mám tři děti, to...

Jaruškaa1 25.04.2023
Já jsem byla na https://www.abclinic.com/ u pana doktora Patzelta a z výsledku jsem nadšená. Byla js...

zmenšení prs 34 příspěvků

je tu někdo,kdo už byl na zmenšení prsníků?

evinamaluska 24.08.2023
Hele cokoliv co se děje s tvým tělem a kůží jako takovou, Je to super třeba i po tetování nebo i po ...

Vysněná plastická operace124 příspěvků

Kdybyste se nemusela ohlížet na peníze a mohla si vybrat jakoukoliv plastickou operaci, jaká by to b...

Veronika 26.06.2023
Čauko, za sebe teda můžu doporučit tady pana doktora https://www.justan.cz/. Špička v Brně. :) Jeho ...

odstranění tetování17 příspěvků

Chci se poradit jestli má někdo zkušenost s klinilkou beautypro, případně jakou? díky. Mám tetování ...

Alizee 25.04.2023
Ono záleží co je to za tetování, mně stačilo jít na to ošetření jenom dvakrát protože jsem měla tako...

Směnárná bodů1 příspěvek

Chtěla bych poprosit některou z Vás, zda mi poradíte, jak si mohu objednat dárky za body ve Směnárně...

ladouch 22.04.2021
Jsem na tom stejně, také nevím jak směnit body.

Směnárna bodů0 příspěvků

Mám body, které bych ráda proměnila za dárky ze Směnárny bodů, ale marně se o to pokouším. Může mi n...

Darek pro maminku48 příspěvků

Ahoj, moje mamka trpi na krecove zily, prosim neznate nejake centrum ci salon krasy, kde by ji pomoh...

Kristy 15.06.2023
Skvělý moc děkuju za odpověď, taky čtu samou chválu tak jsem se objednala na konzultaci, už se nemůž...

Lipotranfér4 příspěvky

Dobrý den, našel by se tu někdo, kdo podstoupil lipotransfér ? Minulý týden jsem se o tomto zákroku ...

Bety-tyna 29.11.2022
Já jsem byla na liposukci v Praze na https://www.abclinic.com/ a kdybych měla jít zase na nějaký zák...

Browlift5 příspěvků

Ahoj máte někdo zkušenost s Brow liftem? Popřípadě kde jste byly a byly jste spokojené ?

Dianadia 31.05.2023
Za sebe můžu určitě doporučit pana doktora Cheimarise z ABClinic v Praze. Má vyloženě zlaté ruce, by...

Klinika20 příspěvků

Pěkný den, chtěla bych mamce zaplatit zákrok, a to browlift, ale potřebovala bych poradit, na jakou ...

Lenka 31.05.2023
A na čem jsi tam prosím tě byla? Chtěla bych jít na lifting obličeje a nevím ke komu.

odstranění vrásek61 příspěvků

Jsem ve věku, kdy bych potřebovala vyplnit vrásky a potřebuji poradit kliniku v Praze, která je prof...

Ditta 24.11.2022
Zní to fakt skvěle, takže jdu konečně do toho, moc děkuju za radu :)

Plastika prsou zkušenosti31 příspěvků

Ahoj, chtěla bych jít na operaci prsou tenhle rok nebo příští - záleží jak se mi podaří našetřit. Pr...

Vanda 04.08.2023
Paní doktorka Lovětínská z Abclinic je naptostý anděl! Já jsem za ní moc ráda. Neměla jsem žádná prs...

Zvětšení rtů13 příspěvků

Chci si nechat zvětšit rty a můj dotaz zní, zda některá z vás už rty zvětšené má a napsala by mi, ka...

Marie 10.03.2023
Kolik to tak stojí? Vůbec si nedovedu představit.

Labioplastika3 příspěvky

Zdravím, má tu někdo zkušenost s Labioplastikou? Já dlouhodobě řeším tento intimní problém a netuším...

miška4 25.04.2023
Právěže se to hojilo rychle, ani jsem nečekala že budu moct tak brzo normálně fungovat. Bála jsem se...

Facelift5 příspěvků

Byl jste někdo na faceliftingu? Chtěla bych tenhle zákrok podstoupit a tak hledám doporučení na dobr...

Jája 30.11.2022
Zní to báječně, děkuju za doporučení, konečně jsem se definitivně rozhodla, že jdu do toho :)

Vyplnění vrásek2 příspěvky

Kdo jste si nechal vyplnit vrásky prosím podělte se o zkušenost. Jaká metoda je nejlepší a kde to op...

Tana 18.05.2023
Já jsem byla tady https://www.abclinic.com/ a rozhodně doporučuju i těm, kdo nejsou z Prahy, protože...

Liposukce3 příspěvky

Ahoj maminky, byla jste některá na liposukci? Trápí mě hlavně stehna nemůžu se toho tuku zbavit i kd...

anastaziaa 01.07.2023
Vypadá to podle toho co tam čtu moc dobře, co sis nechávala dělat a čekala jsi dlouho na termín?

Diskutujte slušně, kultivovaně a k tématu. Nebudeme vám tu vypisovat výčet výrazů a frází, které do diskuzí nepatří, ale za použití selského rozumu ty nevhodné rovnou smažeme. Věříme, že naše diskuze pro vás budou přínosem a najdete zde odpovědi, které hledáte. Příjemné diskutování.

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Dáte průchod zamilovanosti a ukážete partnerovi, že vám na něm opravdu záleží. A věřte, že protějšek váš postoj stoprocentně opětuje. Možná to nedá najevo tak vroucně, jak byste si představovali, nicméně se ujistíte o tom, že vztah má budoucnost. Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Nové diskusní téma

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat