Diskuse na téma Zvětšení prsou v Brně

Ahoj holky, přemýšlím už delší dobu o zvětšení prsou a konečně jsem se rozhodla, že do toho půjdu. Jen teď řeším, ke komu v Brně. Hledám někoho fakt šikovného, kdo má přirozené výsledky a zároveň lidský přístup. Máte prosím doporučení z vlastní zkušenosti? Budu ráda za jakýkoliv tip.

Jarka T. 11.07.2025

Taky ho doporučuju, byla jsem u něj minulý rok a nemám absolutně co vytknout. Výsledek byl přesně takový, jaký jsem si přála – přirozený, ženský tvar, žádná umělost. Líbilo se mi, že jsme spolu hledali to nejlepší řešení pro moji postavu, žádné nátlaky nebo přehnané velikosti. Celkově profesionální přístup a lidské jednání, díky kterému jsem se cítila v klidu a v dobrých rukou.

Simona 09.07.2025

Dobrý večer, úplně tě chápu – taky jsem to dlouho zvažovala a odhodlávala se. Nakonec jsem šla k MUDr. Justanovi a musím říct, že to bylo jedno z mých nejlepších rozhodnutí. Nejenže je to skutečný profesionál, ale i moc příjemný člověk, všechno mi trpělivě vysvětlil a naslouchal tomu, co si přeju. Výsledek je naprosto perfektní – prsa vypadají přirozeně, cítím se sebevědoměji a hlavně mě už netrápí bolest zad jako dřív po dětech. A celá klinika působí velmi příjemně a moderně, s milým a ochotným personálem https://justan.cz/

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden může nabídnout nový pohled na romantické vztahy. Možná začnete přemýšlet o svých potřebách a očekáváních od partnera. Pro svobodné Berany je ideální čas na nové seznámení. Věnujte pozornost signálům, kt... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat