Diskuse na téma Valentýn

25. 01. 2022 | Prosím o radu

Ahoj holky, co si s partnery kupujete na Valentýna, že bych se trochu inspirovala ? :)

Oplatka 11.01.2024

My si dáváme společné dárečky, takže třeba ty partnerská trika, wellness, nějaký dobrý sekt a podobně. Každý rok ale kupujeme čokoládu od Janka, protože nám chutná nejvíce a k Valentýnu čokoláda prostě patří. :) A uděláme si pak hezký večer třeba i v kině nebo na příjemné večeři.

Koki Oplatka 22.01.2024

To je hezké že si dáváte dárečky pro oba. :)) A myslím že to je aji více originální. :) Čokoládu neznám ale. Já jsem teda mlsoun velký, ale většinou beru to co najdu v obchodech a nebo pokud nenarazím na nějakou prodejnu v okolí. Tihle mají někde kamennou prodejnu?

Oplatka Oplatka 25.01.2024

Určitě ano, ane bohužel/bohudík ne u nás. Kdyby ano, tak už vážím metrák. :D Letos jsem objednala tuto https://www.cokoladovnajanek.cz/drevena-darkova-krabicka-s-pralinkami-a-lanyzi-40ks-s-moznosti-opatrit-logem-nebo-vlastnim-napisem-primo-na-krabicku/ , nechala jsem tam vygravírovat i vzkaz a vybrala pralink, které máme nejraději. Určitě ji mohu doporučit. My je měli i na svatbě pro hosty a všichni byly spokojení. :)

Renča 05.02.2022

Mně se líbí dárky tady toho tipu, jako jsou párová trička apod :) https://www.fajntricko.cz/c/valentinske-darky-tricka-i-love/tricka-z-lasky-valentyn/?view_style=grid&id=product-list-c460&view_count=30&view_sort=age


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:03
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat