Diskuse na téma Výběr sportu

19. 05. 2022 | Pohyb a sport

Při jaké m sportu je největší záběr na tělo a nejvíc se spaluje?

Simona 29.03.2023

Chtěla bych začít chodit na nějaké skupinové lekce, kde je to v Brně nejlepší?

Vera Simona 29.03.2023

Tak to se přidám k otázce, ráda bych začala a nevím kam zajít aby to stálo za to tak sdílejte zkušenosti :)

Mnada Simona 30.03.2023

Já chodím v Brně na power yogu do Zone4you, zkus si je najít mají spooustu lekcí, skvělý fitko, wellness atd. a teď k ročnímu členství i měsíc zadarmo takže se určitě vyplatí teďka začít. Já tam chodím moc ráda :-)

Simona Simona 31.03.2023

To působí parádně, děkuju za doporučení, zajdu si to tam prohlídnout když to nabízej.

IvkaH 30.08.2022

A je spolehlivé takové stroje objednávat přes internet? U nás žádnou prodejnu nemáme, takže bych pro něj musela někam do Prahy.

Hanka IvkaH 18.09.2022

Nejznámější je rozhodně fitham. Nakupovala jsem u nich celkem dvakrát a poskytují perfektní servis a výběr za mě mají rozhodně největší.

Hanka 28.08.2022

Přesně tak, je potřeba, aby tě to i bavilo ;) pak ten efekt bude větší když se do toho nebudeš muset nutit, protože je to dlouhodobě neudržitelné. Jinak hodně velký záběr je třeba na veslovacím trenažeru, tam maká celé tělo ;).

Teryss 27.05.2022

Tak na tohle já třeba nekoukám, jde mi spíš o to, aby mě to bavilo.

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Naplní vás pocit nespravedlnosti. Ačkoliv děláte vše, co drahé polovičce na očích vidíte, stejně vám vyčítá maličkosti a vám to nepřijde zrovna dvakrát fér. Něžně ho na to upozorněte, svou chybu stydlivě uzná a své chyby se bude snažit naprav... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:48
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:12

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat