Pohyb a sport
Pohyb a sport. Formování postavy pomocí aerobiku, běhu, pilates, spinningu, jógy, ale také tance a rychlé chůze.
Plánuji s rodinou (kluk 4roky, holka 7) společné výlety na on-line bruslích - máte někdo nějaký tip ...
Mám bezva tip pro milovníky spinningu. Máte pocit, že je spinning super věc, ale něco tomu chybí ? T...
Sportujete? A jaký sport je pro vás ten nej, který umíte nejlépe? A na co byste naopak "nikdy nevlez...
Ahoj holky, jaky sport byste mi doporucili, ktery se da provozovat ve dvou. Ja s pritelem, aby taky ...
Dobrý den,
potřebuju radu. Pro naši rodinku, jsem vymyslela takový společný den v lanovém centru. A...
Zdravím čtenářky bety, mám na vás dotaz. Byly jste už někdy na bikram yoze?Já nikdy a přiznám se, že...
Ahoj, chtěla bych se letos vrhnout na běžkaření, takže vybírám co kde na netu bych si objednala, aby...
Ahoj holky, dělá tu některé z Vás poledance? Moc mě to láká, ale bojím toho, co si o mě řekne okolí....
Víte o jaké cvičení jde? Baví vás to s těmito pomůckami? Kdo zná, podělte se se zkušenostmi, kdo ne,...
Ahoj všem. Mám sedavé zaměstnání a nějaké to kilo dolů by mi rozhodně prospělo. Dřív jsem chodila na...
Ahoj všichni, chci se zeptat jestli někdo nechodíte v Praze na pole dance? Chtěla bych začít, takže ...
Zdravím všechny :-) chtěla bych se přihlásit s manželem do tanečního kurzu pro dospělé. Bydlíme v Pr...
Ahojte, co říkáte na skákací boty, určitě jste se někde s něma už potkali, máte ně na ně nějaký názo...
Chci se zeptat co si myslíte, že je lepší zda kajak nebo nafukovací člun na sjíždění vody? :) Máme 5...
Hrajete někdo golf? Začala jsem s ním nedávno a ráda bych nějaké tipy co se týče vybavení a oblečení...
Ahoj, vase zkusenosti z antigravity jogy? Dlouho uz o tom se sestou premyslime ze zacneme hodit..:-)...
Máte někdo zkušenost při sportu ( konkrétně rannní běh ) s kalíškem ? Našla jsem http://www.menstrua...
Jak řešíte únik moči, největší problém s tím mám při sportu
Ahoj, hrozně ráda poslouchá muziku ve sprše, ale co jsem si naposledy utopila telefon, tak potřebuju...
Taky máte v létě problém s opruzeninama v podpaží a tříslech? Já hrozně, co vám na to pomáhá?
Taky máte při sportu problém s únikem moči? Používáte nějaké inkontinenční pomůcky?
Ahoj, chtěla bych si doma zařídit menší posilovnu a zajímalo by mě jaké stroje by měly být nedílnou ...
Mám problém s únikem moči, hlavně při sportování. Co používáte za pomůcky? Budu vděčná za vaše rady....
Jaká máte sluchátka na sport ? Začala jsem běhat a zjistila jsem, že mi k tomu schází hudba, ale mám...
Zdravím vás, zajímalo by mě jaké ms pomůcky používáte, když máte menstruaci a chcete si jí zaplavat ...
Máte s nima někdo zkušenost? Moc se mi ten nápad líbí. Díky za odpovědi :-)
Při jaké m sportu je největší záběr na tělo a nejvíc se spaluje?
Kde holky nakupujete pomůcky ke cvičení? Přemýšlím i nad běžeckým pásem, tak budu ráda za doporučení...
About Men's Herbal Oil For Impotence In New York United States Call ✆ +27710732372 Penis Enlargement...
Soul Mate Love Spells In Knysna, Welkom And Oudtshoorn Town Call ☏ +27782830887 Love Me Alone Spell...
Diskutujte slušně, kultivovaně a k tématu. Nebudeme vám tu vypisovat výčet výrazů a frází, které do diskuzí nepatří, ale za použití selského rozumu ty nevhodné rovnou smažeme. Věříme, že naše diskuze pro vás budou přínosem a najdete zde odpovědi, které hledáte. Příjemné diskutování.