Diskuse na téma Suchá pleť

Chtěla bych se zeptat, jaké přípravky používáte na suchý tip pleti? Vždycky jsem měla plet normální ne-li mastnou a ted běhěm půl roku obrat o 180 a plet mám úplně vysušenou, asi stárnu nebo co :(

martina 12.05.2026

jaká používáš? jak často natíráš? něco zrovna sháním a krémy mi většinou nesedí

Verča 13.05.2026

Tenhle to je, je skvělý. https://www.alpik.cz/masazni-olej-atopikderm/ . Kůže je krásně hladká a pomáhá.

martina 19.05.2026

Moc dík za doporučení, vyzkouším. A když jsme u toho Alpíku, nakupuješ tam i něco jiného? E-shop mě zaujal, má dobrý výběr

Verča 20.05.2026

Nakupuji tam hodně věcí. Kosmetiku, drogerii na úklid a praní a nakupuji tam i čaje a zdravé potraviny. Mají velký výběr, takže tam vždy uděláš větší nákup.

martina 24.05.2026

Máš pravdu, večer jsem si nad to sedla a naplnila košík :-). Ale mám tam i věci do domácnosti na úklid a praní, odzkouším a kdyžtak přiobjednám. Vzala jsem i kosmetiku, na kterou se teda těším, až ji odzkouším, moc mě zaujalo složení.

Verča 25.05.2026

Já se chystám objednat opalovací krém, o víkendu nám už chyběl. Beru taky z Alpíku značku Alphanova, beru 30tku i moři. Je voděodolný, takže nemusíš pořád mazat a moc se mi líbí, že je bio a nezatěžuje přirodu při koupání.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnu se budete cítit plní energie a odhodlání. Budete mít pocit, že dokážete překonat jakoukoli překážku, která se před vámi objeví, a vaše přirozené sebevědomí vám pomůže posunout se vpřed. Vaše rozhodnost přinese výsl... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat