Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Já Vám musím doporučit nápaditý eshop, kde najdete dětské zboží. Mě tam zaujala dětská odrážedla, nabízí také autíčka, tříkolky a mnoho další. http://www.mt-nabytek.cz/406-detsky-svet/
Má někdo zkušenost s látkami z eshopu látkyprovás???
Já doporučuju eshop klenotmania. Spousta šperkůů a za výborné ceny, což se teď před Vánocema hodííí :)
Kde ten obchod klenotmania najdu?? Nebo se jedná pouze o eshop?
Jedná se o eshop, ale po objednání si můžete zboží vyzvednout osobně ale je to v Praze takže pokud nejste odtam tak se to nevyplatí a je lepší si nechat poslat :D Ale jestli chcete aby stihlo cokoliv dojít do vánoc a neobjednala jste ještě doporučuji nejpozději zítra ráno objednat at máte jistotu... jinak nevim nevím
Objednala jsem včas a dorazit do Vánoc to naštěstí stihlo :-)
Nejčastěji nakupuji na internetu, zvlášť teď v těch vedrech :-S Naposledy to byly botky z urbanluxu, skvěle posloužily na dovolené ;-)
Ahoj, jsi s urbanlux.cz spokojená? Chtěla bych si z tama objednat botky a kvůli jejich ceně si chci být jistá, že je opravdu dostanu. Děkuju
Ahoj, jsem a moc. Nikdy jsem problém neměla, zásilka během pár dnů v pořádku přijde.
Skvělé. A nevíš, jestli se dá někde ta zásilka vyzvednout? Kdybych si ty boty chtěla nejdřív vyzkoušet.
Bohužel žádné odběrné místo nemají. Nikdy jsem nic vracet nepotřebovala, ale sestře přišly botky o číslo větší, tak je posílala zpátky na výměnu, bez problémů dostala menší.
ahojky já třeba hodně nakuji tady - www.kuchynky-hracky.cz mají tu dost dorbé hračky a je fakt, že orpavdu vydrží...;-)
už jsem si u nich zakoupila dětskou postýlku a je moc pěkná. Jsem s tímto obchodem opravdu spokojena. Kája
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu budete působit energicky a rozhodně, ale zároveň si uvědomíte, že ne všechno je nutné zvládnout hned. Vaše odhodlání vás může posouvat kupředu, avšak pokud se necháte strhnout přílišnou netrpělivostí, můžete přehlédnout d... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.