Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Sdílejte značky a e-shopy, kde koupit kvalitní školní batoh pro dítě na prvním stupní a pro puberťáka. Děkuju za tipy :-)
Taky budu ráda za tip na kvalitní značku, pomalu se nám všechny batohy rozpadaj
Koukněte na https://www.nejkufry.cz/ mají super výběr a fakt kvalitní značky.
Já hledám nějaký hlavně lehký aby dobře seděl i drobounké postavě. Dcera je v první třídě a je celkem malá a aktovka co jsme koupili ji vyloženě nesedí, tak hledám nějaký lehčí batoh. Moc díky za doporučení :)
Máme batoh a láhev na pití se stejným motivem, kupovali jsme to malé loni z Baaglu. Batoh čistím/peru pravidelně a nerozpadl se, jako se nám stalo předloni s jiným. Lahev dobře těsní, má fajn pítko a není zdravotně závadná, hledala jsem hlavně tohle kritérium. Někdy mě až překvapuje, že s přístupem dcery k těm věcem vypadají stále jak vypadají.. Háže s tím jak s míčem..
Ahoj, jaký má objem? Hledám praktickou lahev pro malou, aby ji mohla nosit sebou, takže půl litru až 3/4. A nejlépe s nějakým poutkem. Kouknu na tu co tu zmiňuješ.
750 ml, je fakt super, dobře se z ní pije a vydrží všechno. :)
Ahojky, blíží se září a já pátrám jaká značka aktovky pro malou bude nejlepší. Přeje si něco s jednorožcem, umíte doporučit, prosím? Případně rovnou celý set jak se teď nabízí... díííky :)
U nás byla největší diskuze jestli aktovka nebo batoh.. V obou případech je pro mě priorita kvalita zpracování a jak to sedne na záda. Nejvíc nám vždy vydržel a zároveň parádu udělal BAAGL- navíc děti spoko, že si vyberou svůj oblíbený motiv, mají jich mooooc :)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu pocítíte potřebu udělat si jasno v tom, kam směřujete. Energie Berana vám dodá odvahu říct nahlas, co chcete, ale vyplatí se také naslouchat lidem, kteří mají jiný pohled. Některé plány se mohou vyvíjet pomaleji, než byste si přá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.