Diskuse na téma Masové konzervy pro kočku

Zdravím, dáte mi tip na dobré masové konzervy pro kočku? Jaká značka se Vám osvědčila?

Petruška Kal. 14.09.2025

Já se k vám taky přidám, protože tyto konzervy jsme objevili teprve nedávno a byla to trefa do černého. 🐱 Moje kočka po nich nejen že krásně baští, ale i trávení se jí zlepšilo – žádné nafouklé bříško ani zbytečné zvracení. Oceňuju hlavně to, že je to čistě masovka bez obilovin a umělých přísad, což člověk u běžných konzerv často nenajde. Beru rovnou víc balení, protože se hodí i jako doplněk ke granulím a vím, že kočka dostává jen to, co opravdu potřebuje.

Ivča R. 12.09.2025

Tyhle konzervy taky dáváme a nemůžu si je vynachválit. Moje kočka je hrozně mlsná, ale na tuhle značku se vždycky vrhne a misku má vylízanou během chvilky. 👍 Líbí se mi, že mají jen jeden druh masa, takže jsou skvělé i pro alergické nebo citlivější kočky, a zároveň mají jednoduché, ale kvalitní složení. Navíc se dají dobře kombinovat s granulemi a pořád to dává smysl – žádné plnidla, jen maso, vnitřnosti a vývar. A co je pro mě plus, krásně voní a nejsou cítit žádné umělé pachy, což je u jiných konzerv často problém.

Sylva B. 10.09.2025

U nás se nejvíc osvědčily konzervy od Marp, konkrétně s krůtou. 🐾 Jsou čistě masové, bez obilovin a žádných zbytečných přísad, což oceňuju hlavně proto, že moje kočka má citlivé bříško a nesedne jí jen tak něco. Je to hrubší paštika s kousky, takže má i co kousat a fakt jí chutná, miska je vždycky prázdná během chvilky. Navíc mám dobrý pocit z toho, že jí dávám opravdu kvalitní a přirozenou stravu. Beru je tady: Marp Turkey konzerva pro kočky.

Denisa5 18.10.2022

Moc díky za doporučení na značku Marp. Líbí se mi, že jde o menší firmu, která si zakládá na kvalitě produktů. Už mám objednáno :)

Blanickova 10.10.2022

Taky od nich konzervy kupuju, tady na ně máte odkaz https://www.krmiva-pucalka.cz/konzervy-pro-kocky/

Marionneta 07.10.2022

Výborné konzervy má značka Marp. Mají dobré složení, ale hlavně kočce konzervy chutnají.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berani, v týdnu 38 roku 2025 očekávejte dynamické změny, které vás přimějí přehodnotit některé plány. Vládnoucí planeta Mars vám dodá energii a odhodlání, ale neopomeňte naslouchat intuici, která vás může vést správn&yacu... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:31
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat