Diskuse na téma Masové konzervy pro kočku

Zdravím, dáte mi tip na dobré masové konzervy pro kočku? Jaká značka se Vám osvědčila?

Marionneta 07.10.2022

Výborné konzervy má značka Marp. Mají dobré složení, ale hlavně kočce konzervy chutnají.

Blanickova 10.10.2022

Taky od nich konzervy kupuju, tady na ně máte odkaz https://www.krmiva-pucalka.cz/konzervy-pro-kocky/

Denisa5 18.10.2022

Moc díky za doporučení na značku Marp. Líbí se mi, že jde o menší firmu, která si zakládá na kvalitě produktů. Už mám objednáno :)

Sylva B. 10.09.2025

U nás se nejvíc osvědčily konzervy od Marp, konkrétně s krůtou. 🐾 Jsou čistě masové, bez obilovin a žádných zbytečných přísad, což oceňuju hlavně proto, že moje kočka má citlivé bříško a nesedne jí jen tak něco. Je to hrubší paštika s kousky, takže má i co kousat a fakt jí chutná, miska je vždycky prázdná během chvilky. Navíc mám dobrý pocit z toho, že jí dávám opravdu kvalitní a přirozenou stravu. Beru je tady: Marp Turkey konzerva pro kočky.

Ivča R. 12.09.2025

Tyhle konzervy taky dáváme a nemůžu si je vynachválit. Moje kočka je hrozně mlsná, ale na tuhle značku se vždycky vrhne a misku má vylízanou během chvilky. 👍 Líbí se mi, že mají jen jeden druh masa, takže jsou skvělé i pro alergické nebo citlivější kočky, a zároveň mají jednoduché, ale kvalitní složení. Navíc se dají dobře kombinovat s granulemi a pořád to dává smysl – žádné plnidla, jen maso, vnitřnosti a vývar. A co je pro mě plus, krásně voní a nejsou cítit žádné umělé pachy, což je u jiných konzerv často problém.

Petruška Kal. 14.09.2025

Já se k vám taky přidám, protože tyto konzervy jsme objevili teprve nedávno a byla to trefa do černého. 🐱 Moje kočka po nich nejen že krásně baští, ale i trávení se jí zlepšilo – žádné nafouklé bříško ani zbytečné zvracení. Oceňuju hlavně to, že je to čistě masovka bez obilovin a umělých přísad, což člověk u běžných konzerv často nenajde. Beru rovnou víc balení, protože se hodí i jako doplněk ke granulím a vím, že kočka dostává jen to, co opravdu potřebuje.

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Týden 43 v roce 2025 přináší pro Berany zajímavou kombinaci výzev a příležitostí. Tento čas může být velmi dynamický, proto se připravte na nečekané změny.Začátek týdne může přinést určité napětí na pracovišti, zejména po... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat