Diskuse na téma Padání vlasů - jak to zastavit?

Zdravím, teď zažívám dost stresové období v práci, ale i v osobním životě a začaly mi padat vlasy. Máte tip jak zastavit padání, poradíte?

Maslinka 13.11.2022

Já jsem si tím prošla loni a zachránila mě kosmetika na vlasy Milva. Napřed padání vlasů jejich produkty zastavily a pak pomohly novým vlasům růst.

Soňulka 18.11.2022

Moc děkuji, vložila byste mi ještě odkaz na stránky, kde kosmetiku Milva objednáváte?

Maslinka 20.11.2022

Tady máte odkaz na jejich e-shop https://www.milva.shop/

Danka 28.03.2023

Doporučuju nechat si udělat trichologické vyšetření, já byla na téhle klinice https://www.clinicalhair.cz/ a moc mi tam pomohli, mají skvělý přístup a opravdu se vyznají. Pobočky mají po celé republice ;)

Vanesa7 Danka 29.03.2023

Aha a vlasy ti teda přestaly padat, už to máš v pořádku? Jak dlouho trvalo než se ti to zlepšilo a co ta léčba obnáší?

Danka Danka 30.03.2023

Jojo všechno se mi to konečně srovnalo a mám zase zdravý hustý vlasy :) základ je to trichologické vyšetření, při kterém zjistí v čem je problém a můžete podle toho začít s léčivou kúrou.

milka 26.04.2023

A na jak dlouho ta léčba byla? Asi bych to i zkusila protože sama s tím evidentně nic neudělám.

Brona 12.07.2023

Mě velmi pomohla přírodní kosmetika na vlasy, bez parabenů, ajurvédská. Přestala jsem si barvit vlasy barvami z drogerky, přešla na barvy na bázi henny a začala používat i šampony atd na vlasy. Nejlepší pro mě Khadi. Krásně voní a opravdu funguje a padání vlasů se zastavilo. :) Vlasy posílily a mám je krásné.

Kosma Brona 18.07.2023

O té jsem už četla, asi do ní taky půjdu, přemýšlela jsem hlavně nad těmi barvami na vlasy, jelikož si myslím že celkové barvení vlasy hodně zatězuje. Koukala jsem již na stránku a mají je moc hezké i videa a vše krásně popsáno. :)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat