Diskuse na téma Padání vlasů - jak to zastavit?

Zdravím, teď zažívám dost stresové období v práci, ale i v osobním životě a začaly mi padat vlasy. Máte tip jak zastavit padání, poradíte?

Maslinka 13.11.2022

Já jsem si tím prošla loni a zachránila mě kosmetika na vlasy Milva. Napřed padání vlasů jejich produkty zastavily a pak pomohly novým vlasům růst.

Soňulka 18.11.2022

Moc děkuji, vložila byste mi ještě odkaz na stránky, kde kosmetiku Milva objednáváte?

Maslinka 20.11.2022

Tady máte odkaz na jejich e-shop https://www.milva.shop/

Danka 28.03.2023

Doporučuju nechat si udělat trichologické vyšetření, já byla na téhle klinice https://www.clinicalhair.cz/ a moc mi tam pomohli, mají skvělý přístup a opravdu se vyznají. Pobočky mají po celé republice ;)

Vanesa7 Danka 29.03.2023

Aha a vlasy ti teda přestaly padat, už to máš v pořádku? Jak dlouho trvalo než se ti to zlepšilo a co ta léčba obnáší?

Danka Danka 30.03.2023

Jojo všechno se mi to konečně srovnalo a mám zase zdravý hustý vlasy :) základ je to trichologické vyšetření, při kterém zjistí v čem je problém a můžete podle toho začít s léčivou kúrou.

milka 26.04.2023

A na jak dlouho ta léčba byla? Asi bych to i zkusila protože sama s tím evidentně nic neudělám.

Brona 12.07.2023

Mě velmi pomohla přírodní kosmetika na vlasy, bez parabenů, ajurvédská. Přestala jsem si barvit vlasy barvami z drogerky, přešla na barvy na bázi henny a začala používat i šampony atd na vlasy. Nejlepší pro mě Khadi. Krásně voní a opravdu funguje a padání vlasů se zastavilo. :) Vlasy posílily a mám je krásné.

Kosma Brona 18.07.2023

O té jsem už četla, asi do ní taky půjdu, přemýšlela jsem hlavně nad těmi barvami na vlasy, jelikož si myslím že celkové barvení vlasy hodně zatězuje. Koukala jsem již na stránku a mají je moc hezké i videa a vše krásně popsáno. :)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat