Diskuse na téma akutní padání vlasů po porodu

Tato otázkla se vztahuje především na maminky. Je to 6 měsíců po porodu a mně začaly dost padat vlasy, trvá to už 4 týdny a já jsem zoufalá. Začly mi vystupovat na spáncích lysinky ;*(, prosím proto o nějakou zaručenou radu, co pomůže padání vlasů zastavit a v lepším případě napomůže novému růstu vlasů. Doted jsem používala šampony z drogerky, ale je mi jasné, že tudy cesta nepovede, nevadí jsem ochotna si klidně připlatit, hlavně at mi to pomůže.

Kikina 18.10.2023

Mně na to teda nepomáhá nic. Všichni mi pořád říkali ať jsem trpělivá, že se to srovná samo, ale už je to opravdu dlouho a já si připadám jako opelichaná slepice :( mám pocit, že jenom vyhazuju peníze za kosmetiku a doplňky stravy, které nepomáhají, tak jestli máte opravdu osvědčenou radu sem s ní

anastaziaa Kikina 23.10.2023

Hele podívej se tady https://www.clinicalhair.cz/ na to co píšou o trichologickém vyšetření. Byla jsem u nich v Brně na pobočce a myslím, že nepřeháním když řeknu, že mi zachránily vlasy :)

lenulka 10.12.2023

ahoj, já jsem to vyřešila prodloužením. Mám clipy, barvila jsem si je sama, aby mi sedly k mým vlasům. Tím, že mi po porodu vypadalo tolik vlasů, teď naopak vypadá, že mi porod prospěl :D

adinka88 lenulka 16.12.2023

Mám taky vlasy s klipy, já je mám z clipinhair, mám o odstín jiné vlasy a ráda bych si je trošku změnila, jakou barvu jsi použila?

Já jsem vlasy přímo zesvětlovala, odbarvila jsem a potom dala rosegold, vše v pořádku, vlasy se chovají jako lidské. Barva z drogerky.

Simab lenuleprusova 21.12.2023

Ta rose musí vypadat moc hezky, zeptám se o kolik odstínů jste zesvětlila a jestli by chytla i na tmavší blond/světle hnědá. Děkuji

Oplatka 15.01.2024

Já jsem dala hodně na ty virální videa a začala jsme si doma dělat rozmarýnovou vodu a hledala jsem i nějaké přípravky na vlasy, které by rozmarýn obsahovali a byly i na přírodní bázi. Tak jsem našla stránku MilujuBio, kde mají bohatě kosmetiky. Momentálně používám od Utrekram přípravky na vlasy a funguje to. :)

Koki Oplatka 22.01.2024

Prosim tě a oni mají tedy péči s rozmarýnem? A jak často si tím vlasy myješ a jak často používáš tu vodičku?

Oplatka Oplatka 25.01.2024

Ano mají, tady https://www.milujubio.cz/urtekram-sampon-rozmarynovy-500ml-bio já si kupuju tento velký + kondicionér. Používám pokaždé, když si hlavu umývám , což je max 2x do týdne. Ale většinou se snažím umývat si hlavu jednou za týden, pokud nejdu na nějakou akci. Přestala jsme používat i suché šampony a rozmarýnovou vodu dávám jak před mytím tak i po a během týdne, když si vzpomenu.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat