Diskuse na téma Dárek k 1. narozeninám

28. 10. 2012 tamca Batole

Maminky dělám sondáž, můj synáček bude slavit první narozeniny, a tak přemýšlím, co mu koupit za dárky. Co jste dávaly vy svým dětem k prvním narozeninám?Chtělo by to nějakou užitečnou a pěknou hračku asiXD

Dion 31.10.2021

Také hračky nejraději objednávám na internetu.

Ivana Dion 02.11.2021

Z jakého eshopu objednáváte?

Karolína 09.04.2025

Ahoj holky, obnovuji diskuzi o dárcích k 1. narozeninám. 😊 Můj prcek bude slavit svůj velký den a já přemýšlím, co pořídit – nějakou užitečnou a pěknou hračku. Co jste dávaly vy? Zvažuju učící věž (od Petinky), aby mohl bezpečně pomáhat v kuchyni, ale ráda bych slyšela i další tipy. Třeba oblíbené hračky, které děti rozvíjejí a zabaví na delší dobu. Moc děkuju za inspiraci!

vili_nek Karolína 29.04.2025

v tomhle věku jsou ideální hračky podporující rozvoj dítěte, třeba něco na kreativitu

hopik32 Karolína 30.04.2025

Já jsem někde viděla takové dřevěné puzzle s úchyty, to vypadalo moc dobře. Nebo nějaké chodítko s aktivitami .

kacule Karolína 01.05.2025

Na notinu mají takového hracího sloníka, toho jsme dávali mi. Zaujal nás i šustícíma kuličkama po stranách a pískací elementy a samozřejmě i ty uklidňující melodie. Stimuluje rozvoj smyslů a schopnost soustředit se, naví v pokojíčku vypadá moc roztomile :)

Mnada 23.04.2025

Holky, dcera bude mít za chvíli rok a vybíráme sportovní kočárek, poradíte prosím osvědčený model?

Sandriskaa Mnada 25.04.2025

Ahoj, my jsme moc spokojení s ERGOBABY METRO+, objednávali jsme ho na crystalbaby za super cenu a je skvělý.

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V roce 2025 čeká Berany období plné dynamiky a příležitostí k osobnímu růstu. Jupiter, planeta expanze a štěstí, se bude nacházet ve vašem sektoru komunikace, což vám přinese nové možnosti pro vyjádření vašich myšlenek a pocitů. Bude t... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat