Diskuse na téma Snažíme se o miminko

05. 12. 2022 Vercula Chceme dítě

Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli myslíte, že v období snažení se o mimi je dobré užívat nějaké vitamíny?

Andrea včera 21:28

Holky, moc díky za tipy! O klinice ve Zlíně jsem už slyšela samou chválu a hodně mě zaujalo, že tam používají i pokročilé metody a mají velkou úspěšnost. Určitě se na ně obrátíme, mám pocit, že právě tam bychom mohli konečně uspět. Už se nemůžu dočkat, až se objednáme a pustíme se do toho!

Petra D. 12.05.2025

Jo, moje kamarádka tam byla taky a moc si chválila, jak využívají moderní metody jako EmbryoGlue, které pomáhají embryím lépe se uchytit. Říkala, že to bylo pro ně velké plus, protože díky tomu měli větší šanci. Navíc klinika sídlí v krásném a klidném prostředí pod lesem kousek od Zlína, mají tam zdarma parkování, takže žádný stres s cestováním. A ceny jsou podle mě férové, určitě se podívejte na jejich online ceník, spolupracují i s pojišťovnami.

Zuzana 10.05.2025

Holky, určitě zkuste kliniku IVF Zlín, my jsme tam podstoupili léčbu a díky nim mám dnes doma malou princeznu! Mají tam skvělý tým s dlouholetou praxí a opravdu skvělé setřičky. Hrozně mi tam vyhovovala příjemná, rodinná atmosféra a citlivý přístup lékařů i sestřiček. Klinika je menší, ale o to víc máte pocit, že se vám fakt věnují.

Romča 08.05.2025

My jsme na tom podobně, už osm měsíců zkoušíme všechno možné a začínám být z toho hodně unavená. Taky bych ocenila doporučení na místo, kde jsou opravdu šikovní a mají dobré výsledky. Nechci už ztrácet čas a radši to řešit co nejdřív.

Iva 06.05.2025

Ahoj všichni, už skoro rok se snažíme s manželem o miminko, ale pořád se nedaří. Přemýšlím, jestli bychom už neměli zajít na nějakou kliniku, ale nevím, kam se obrátit. Budu moc ráda za vaše tipy a zkušenosti!

Hildegarda 16.05.2024

Ahoj, ráda bych oživila diskui a vložila svůj dotaz, doufám, že se někdo se svojí zkušeností přídá. Zajímalo by mě, jestli vám pomohlo v těhotenství, když jste začaly užívat Xonveu a za jak dlouho vám zabrala?

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden by mohl být velmi příznivý pro lásku a vztahy. Pokud jste ve vztahu, očekávejte intenzivnější propojení a možnost obnovit jiskru. Nezadaní Berani by mohli potkat někoho zajímavého na sociální události nebo skrze společné z&... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:09
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:24
5 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:15
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat