Diskuse na téma Padání vlasů

Co vám pomohlo v období, kdy vám hodně padaly vlasy?

Markéta 19.03.2024

Padání vlasů a jejich špatný vzhled mě přiměl k hledání pomoci nejdřív babskými radami pak na internetu, zkusila jsem Wecare hair, který vlasům pomohl zevnitř s výživou a k tomu jsem se vyřadila tužidla a lak na vlasy, které vlasy zbytečně vysušují, vyměnila jsem je za vyživující masku a olejíček.

Nikola 20.02.2023

Já jsem začala brát vitamíny od Denatura, tak uvidím jestli mi to pomůže a vlasy se mi dají trochu dohromady.

Jana Nikola 05.03.2023

To by mě zajímalo jak dlouho je potřeba takové vitamíny brát? Stačí vybrat to jedno balení nebo by se měly brát dlouhodobě?

Erika Nikola 16.06.2023

Já jsem si nedávno koupila tyto vitamíny https://www.notino.cz/venira/vlasy-nehty-plet-merunka-doplnek-stravy-pro-vlasy-nehty-a-pokozku/. Četla jsem jen pozitivní recenze. Tak jsem si je koupila, zkusila a musím říct, že perfektní. Beru je chvíli a účinky už pociťuju. Doporučuju.

Sára 04.01.2023

Co mi pomohlo hrozně rychle je doplněk od Thegarden. Jsem ráda, že jsem se k nim dostala a vím o té možnosti a kdybych měla zase nedej bože takové padací období, tak po nich sáhnu znovu.

Pavla Sára 01.02.2023

Jsou k dostání v lékárně nebo si je kupovala přes internet?

Verča 27.12.2022

Padání vlasů mě hodně trápilo. Koupila jsem si tyto kapsle https://www.notino.cz/collistar/speciale-capelli-perfetti-vlasova-kura-proti-padani-vlasu/. Jsou právě na vypadávání vlasů a mě teda pomohly skvěle.

Karola Verča 04.05.2023

Notino je super. Mají tam skvělou nabídku. Na zlepšení kvality vlasů mám od nich oblíbenou Veniru. Ta mi zabrala skvěle naprosto! Doporučuju tyto doplňky!

Denisa 27.12.2022

No taky to momentálně řeším. Nevím jestli je to obdobím nebo stresem, ale padají mi o dost víc než normálně, tak taky budu muset vyzkoušet něco co je určené na padání vlasů.

Danny Denisa 03.07.2023

Já teda používám vitamíny na padání vlasů a k tomu tohle tonikum https://www.notino.cz/matrix/biolage-scalpsync-tonikum-proti-padani-vlasu/. To se mi osvědčilo naprosto maximálně. Jsem s ní spokojená, protože opravdu zabírá.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat