Diskuse na téma Lámavé nehty

Našla bych tady někoho se stejným problém? Hrozně se mi lámou nehty, přemýšlela jsem, že bych si nechala nalepit umělé, ale to mi bylo řečeno, že dělat nemám, že je budu mít pak akorát zničené, tak se chci zeptat jestli nemáte zkušenost s nějakým doplňkem?

Erika 16.06.2023

Já jsem na tyto problémy začala brát https://www.notino.cz/zdravi/collalloc/bioaktivni-morsky-kolagen-pro-podporu-tvorby-kolagenu-pro-kuzi-kosti-chrupavky-a-zuby/. je to komplexní kolagen, takže super péče. Za mě doporučuju.

Daniela Erika 02.07.2023

Jeeee, na notinu jsem to tomto kolagenu taky pokukovala :) Vypadá skvěle, slibuje účinky. Je to opravdu tak? A za jak dlouho jsi účinky pozorovala?

Karolína 02.03.2023

Já jsem se od sestry nechala ukecat na vitamíny od Denatura, s tím, že má vyzkoušená i ta jejich séra na řasy a obočí a díky tomu jsem se do toho pustila, protože jsem viděla, že to opravdu účinkuje přesně jak píší.

Adéla Karolína 02.04.2023

Jak dlouho je potřeba takové vitamíny brát? Na jak dlouho je to jedno balení?

Nikča 30.01.2023

Koupila jsem si kvůli tomu tady ty vitamíny, tak doufám, že to časem půjde poznat https://www.notino.cz/renovality/vlasy-kuze-nehty-doplnek-pro-krasne-vlasy-plet-a-nehty/

Lili Nikča 05.05.2023

Na notinu jsem si koupila na tyto problémy Veniru. A jsem spokojená naprosto maximálně. Působí skvěle. Hlavně na nehtech je to vidět. Mám je pevný a nelámou se mi. To bylo to, co mě hodně trápilo.

Alena 13.01.2023

Také bych do umělých nehtů nešla, navíc pak jsou nehty jako papír, když si je necháte sundat a pěkně to bolí než se nehtové vlákno obnoví..(vím, z vlastní zkušenosti). Měla jsem stejný problém a pomohl mi posilující lak na nehty a občas si dám zinek a jsem spokojená.

Nina 03.01.2023

Na umělé nehty bych se vykašlala. Stačí nějakou dobu užívat vitamíny a pomůže to ;).


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat