Diskuse na téma Kojenecké mléko

Jaké kojenecké mléko je podle vás nejlepší náhrada za mléko mateřské? Jde mi hlavně o složení, aby obsahovalo všechno co má a dítě nestrádalo.

Věrka 19.09.2023

A do kdy jste holky kojily? Já už bych s tím chtěla přestat, docela mě to už bolí a malá už stejně baští i věci kolem, ale chtěla bych aby měla ještě nějakou vyživu k tomu ve formě mléka. Dávali jste UM ještě v roce?

anastaziaa Věrka 22.09.2023

Ahojky, ano já jsem teda určitě dávala, měla mlíko cca do dvou let, sama ho chtěla a me to nevadilo. Ale dostávala ho třeba už jen 1-2x za den. Kupovala jsem Sunar Premium, jsou tam vitamíny, mléčný tuk a malé teda moc chutnalo. Sama jsem kojila do roku, tak už jsem nechtěla.

Věrka Věrka 26.09.2023

Uf děkuji, protože mě přijde že kolem mě holky kojili pomalu do dvou let, ale mě to prostě už bolí, malému je 8 měsícu, rostou mu zuby a už je to fakt bolavý. Nad tím Sunarem jsem přemýšlela a právě mlíko mu ještě dávat chci. Ale ráda bych aby měl opravdu kvalitní náhradu.

anastaziaa Věrka 27.09.2023

Hele tak se mrkni na tento https://www.sunar.cz/produkt/sunar-premium-2, ten premium je fakt dobrý, krabičky maj taky super i na lžičku, uzavíratelné. Malé teda chutnalo, já mám jejich věci celkově ráda, super mají i ty Bio skleničky s hlavním jídlem. Když jsem nestíhala tak super věc.

Ella 07.05.2023

Pěkný den, chtěla bych se zeptat, když kojím a zároveň dokrmuju UM, tak kdy mohu zařadit kašičky? A také bych se chtěla zeptat, jaké zvolit? Jaké jsou podle vás nejlepší?

Ilona Ella 08.06.2023

No, my kupujeme tyto kašičky https://www.nase-mleko.cz/zbozi/kozi-kase-multipack-novy-mix-3x200g/, protože jsou z kozího mléka, takže neobsahují bílkovinu kravského mléka. Jsou vhodné od 4. měsíce, já jsem je zařadila od 5. měsíce.

Ella Ella 11.06.2023

Aha, to je super, je přesně situace jako u nás Já bych se ale chtěla zeptat na to, zda ty kašičky zasytí? Protože spinkání v noci je prostě nejdůležitější. Pro nás všechny :D

Laura Ella 05.07.2023

Holky, nase mleko mají i kozí UM. Chtěla jsem se zeptat... Jaké to mléko je? Jako myslím kvalitou? A zasytí? A je vhodné i jako počáteční mléko?

Milena Ella 05.08.2023

On nase-mleko jsme brali UM od narození. Teď bereme i kaše. A jsou skvělé. Jednak složením (kozí mléko je nejblíž našemu MM) a taky perfektně zasytí. Spinkáme celou noc. To je pohádka :)

Sára 04.01.2023

Na co má to colostrum prosím vás vliv?

Klára Sára 22.01.2023

Tak celkově colostrum je mlezivo, takže podporuje imunitu a pokud nemůžeš kojit, takmi to přijde jako dobrá variantajak dát miminku to nejlepší a podpořit. Navíc má mléko Colvia dobré složení.

Sára Sára 23.01.2023

No nakonec jsem ho objednala a první dojem na mě udělal dobrý. Normálně se nám protáhly i intervaly mezi krmením, to znamená, že ho tady to víc zasytí takže jsme spokojení oba dva :)

Klára Sára 25.01.2023

Jj tomohu potvrdit malý mi po něm krásně prospívá a je spokojený a já také :-D

KLára 31.12.2022

Tak já jsem zase věrná UM s kravským colostrem, synovi velmi chutná, dobře po něm prospívá a podobá se nejvíce mateřskému mléku :-)

Kamila KLára 01.01.2023

Klárko a co je to prosím za umělé méko?

Klára KLára 02.01.2023

Kamilo je to tohle mléko https://www.colvia.cz/pocatecni-mlecna-kojenecka-vyziva-s-colostrem--pro-vek-0-6-mesicu--900g/ . Mají i pro starší děti, nevím pro jak staré dítě potřebuješ :-D.

Kamila KLára 03.01.2023

Klárko moc děkuji, zkusila jsem objednat to menší balení a doufám, že prckovi bude chutnat. Musím tedy říct, že je i za dobrou cenu.

Kamila 29.12.2022

Jaké to mléko jsi od nich zkoušela? A jak se osvědčilo?

Karola Kamila 04.05.2023

My jsme na kozí mléko přešli v 6. měsíci. Vlastně hned, jak jsem přestala kojit (přišla jsem o mléko, bohužel). A najeli jsme na tohle mléko https://www.nase-mleko.cz/zbozi/kojenecke-kozi-mleko-pokracovaci-nase-mleko-2-525g/ a jo, spokojenost. Krásně zasytí a ještě jsme se nesetkali s nějakým bolením pbříška.

Karolína 14.12.2022

No my jsme moc na výběr neměly, o to těžší pro mě bylo něco najít, ale naštěstí jsem dostala doporučení na výrobce naše mléko, kteří mají kozí kojenecká mléka a kaše, protože syn má alergii na kravskou bílkovinu.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat