Diskuse na téma Padání vlasů

19. 01. 2023 | Prosím o radu

Dobrý den, poradíte dobrý doplněk stravy proti padání vlasů a podporu jejich růstu? S čím máte dobrou zkušenost?

Ella789 21.01.2023

Za mě skvěle funguje kolagen - vlasy mi po něm krásně zhoustly a přestaly padat, navíc mám i krásnější a šťavnatější pleť - je hydratovaná a vyhlazenější, není nic účinnějšího.

Dominka_K 23.01.2023

Souhlasím, taky se mi kolagen osvědčil - mě začaly padat vlasy po čtyřicítce a bála jsem se, že budu plešatá :( Naštěstí jsem narazila na https://www.orcacollagen.cz/ a ten mi vlasy zachránil. Je chuťově moc dobrý a těch benefitů nabízí daleko víc - je dobrý i na nehty a celkově na pleť, která je hydratovaná a působí mladistvějším dojmem.

Marionneta 25.01.2023

Moc díky za komentáře a doporučení na Orcacollagen, určitě ho zkusím - četla jsem složení i recenze a měl by fakt fungovat :)

Soňulka 27.01.2023

Já jsem teda s kolagenem neměla moc dobré zkušenosti, ale je pravda, že tento Orcacollagen jsem nezkoušela. Třeba jsem měla málo účinný kolagen než je Orcacollagen, vyzkouším ho taky :)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat