Diskuse na téma Padání vlasů

19. 01. 2023 | Prosím o radu

Dobrý den, poradíte dobrý doplněk stravy proti padání vlasů a podporu jejich růstu? S čím máte dobrou zkušenost?

Soňulka 27.01.2023

Já jsem teda s kolagenem neměla moc dobré zkušenosti, ale je pravda, že tento Orcacollagen jsem nezkoušela. Třeba jsem měla málo účinný kolagen než je Orcacollagen, vyzkouším ho taky :)

Marionneta 25.01.2023

Moc díky za komentáře a doporučení na Orcacollagen, určitě ho zkusím - četla jsem složení i recenze a měl by fakt fungovat :)

Dominka_K 23.01.2023

Souhlasím, taky se mi kolagen osvědčil - mě začaly padat vlasy po čtyřicítce a bála jsem se, že budu plešatá :( Naštěstí jsem narazila na https://www.orcacollagen.cz/ a ten mi vlasy zachránil. Je chuťově moc dobrý a těch benefitů nabízí daleko víc - je dobrý i na nehty a celkově na pleť, která je hydratovaná a působí mladistvějším dojmem.

Ella789 21.01.2023

Za mě skvěle funguje kolagen - vlasy mi po něm krásně zhoustly a přestaly padat, navíc mám i krásnější a šťavnatější pleť - je hydratovaná a vyhlazenější, není nic účinnějšího.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat