Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoja, dlouho jsem přemýšlela co koupit přítelovi k narozeninám.. Vypátrala jsem že by chtěl nějaké chytré hodinky, ale já sama žádné nemám a atak se v tom nevyznám a nevím jaké jsou dobré... Máte nějaký tip?
Jasně že jo, je to na https://www.carneo.cz/ mají tam velký výběr a jak jsem psala i přijatelné ceny :-) prostě paráda:-)
Mockrát ti děkuju za tip,, porozhlédnu se na tom carneo.cz a myslím že tam nějaké vyberu :-)
Já jsem kupovala svému muži k vánocům smart hodinky a je s nimi dost spokojený :-) A já jsem ráda protože byly za dost přijatelnou cenu a udělají hoodně parády :-)
A můžeš mi říct prosím kde jsi je kupovala, že bych se nechala třeba inspirovat:-)
Zrovna se koukám po dárku pro přítele a ty chytré hodinky jsou docela zajímavý nápad... Ale také vůbec nevím kam kouknout.. :-(
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu pocítíte potřebu udělat si jasno v tom, kam směřujete. Energie Berana vám dodá odvahu říct nahlas, co chcete, ale vyplatí se také naslouchat lidem, kteří mají jiný pohled. Některé plány se mohou vyvíjet pomaleji, než byste si přá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.