Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zdravím, poradíte dobrý doplněk stravy na vlasy a nehty? Vlasy mi teď začaly více padat a nehty mám jako papír.
Výborný je kolagen - na vlasy, nehty a na pleť má opravdu skvělé účinky.
Já můžu jen souhlasit - teď sama užívám kolagen skoro 2 měsíce a jsem nadšená. Mám pevnější vlasy, které přestaly padat, pevné a zdravé nehty a odpočatější, hydratovanější a vyhlazenější pleť. Kupuju prémiový Orcacollagen a nedám na něj dopustit.
Napsala byste bližší informace - co třeba Orcacollagen obsahuje, kde ho objednat …?
Obsahuje plno důležitých látek - vitamín C, Biotin, Zinek … Tady najdete všechny informace www.orcacollagen.cz Teď je na něj dokonce sleva 15 % s kódem: 15dnk23
Špatným stavem nehtů a vypadáváním vlasů jsem si prošla nedávno taky. Jak psala Ella789 je dobré vybrat doplněk, který bude našláplý ingrediencemi jako biotin, zinek, vit C,B a přeslička. Chce samozřejmě vyčkat až se přes krev dostane potřebná výživa do vlasové cibulky, navíc vlasy a nehty nerostou nijak závratným tempem, tak je třeba vytrvat v užívání. Mě pomohl Wecare Hair a při pravidelném užívání se mi nehty zpevnily, mám je pevnější než kdy dřív a vlasy mi postupně dorůstají.
Ahoj, co používáte prosím na vlasy, aby se ještě víc nepoškodily při fénování? Popřípadě natáčení? Mám vlasů pár a nechci o ně přijít. Děkuji
Já sprej proti teplu a taky fixační sprej aby mi vydržely vlny, když používám kulmofén, mám tento: https://freylish.cz/products/kulmofen, jsem spoko
A poradíte prosím taky nějakou kvalitní kosmetiku na vlasy? Ideálně něco s přírodním složením na posílení slabých a jemných vlasů. Díky moc :)
Používám Khadi a mám díky ní vlasy momentálně opravdu v super stavu :-) oblíbila jsem si i jejich rostlinnou barvu, vše je podle ajurvédských receptur, opravdu účinné :-)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Berani, týden 34 roku 2025 pro vás přináší zajímavou směsici energií. Na začátku týdne se můžete cítit trochu neklidní, možná až přepracovaní, jak se budou úkoly hromadit. Je důležité si zachovat klid a najít si čas na relaxaci, ať už ... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.