Diskuse na téma Bělení zubů doma

Co se vám nejvíc osvědčilo za přípravky na bělení zubů? Podělte se o zkušenosti, děkuju :)

Anička 08.01.2024

Kupuji si na Krásný úsměv. :) Mají s PAP systémem, tzn bez peroxidu, takže to zuby tolik nezatěžuje. Mají více věcí, prášek, pásky nebo pak gel na větší bělení. Zkoušela jsem dvě poslední a s tím jsem teda byla spokojená.

Koki Anička 22.01.2024

Pásky jsou na vrchní i spodní zuby? A ten gel? To se používá jak prosím? Co když se dostane na jazyk nebo dásna? Nepálí to nějak?

Anička Anička 25.01.2024

U pásků máte v sáčku vždy 2 kusy a je jich tam 14. Gel je tento https://www.krasnyusmev.cz/white-pearl-stomatologicky-belici-system-pap-80ml, vytvarujete si náústek dle vašich zubů, následně do nej dáte gel a aplikujete na zuby. Můžete jej mít i přes noc. Já si ho dávala ale jen na večer, když jsem už nic nejedla a než jsem šla spát tak jsem ho sundala. Dobré je potom nejíst a nepít nic co by zuby mohlo rychle obarvit.

Tana 31.03.2023

Za sebe můžu doporučit toothy.cz neobsahuje peroxid a mají bělící sady, pásky, pasty…bělí skvěle :)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

83 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
194 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat