Menu
05. 04. 2023 | Batole
Zdravím všechny, holky - znáte e-shop littleangel.cz? Mají tam plno krásných věcí a chtěla bych u nich udělat objednávku.
Já jsem u nich dcerce zatím koupila jen tuto mikinu www.littleangel.cz/mikina-podsita-outlast-srdicka-lesk-ruzova-baby ale je super, takže jí nakoupím i oblečení do školky. Mikinka reguluje tělesnou teplotu, je kvalitně zpracovaná a fakt krásná.
Holky, na Little Angel mají sice vyšší ceny oblečení, ale ta se vrátí na jejich kvalitě a životnosti. Já už jinde oblečení nekupuju, hlavně jejich materiál Outlast je výborný. V létě chladí, v zimě hřeje, děti se nepotí, prostě perfektní materiál.
Holky, já jsem u nich teď kupovala pro dcerku legíny a čepičky na jaro. Mají fakt krásné věci, s materiálem jsem taky moc spokojená. Ještě u nich chci koupit funkční oblečení pro malou do školky.
Ahoj, já u nich pro děti nakupuju často a moc ráda. Mají perfektní oblečení pro děti, nakupuju hodně i funkční oblečení a to mají výborné.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Můžete se těšit na příjemné chvilky se svými ratolestmi, které vám budou vyprávět své vtipné školní příhody. Nejenom, že se skvěle pobavíte, ale zároveň si také vzpomenete na svá dětská léta a eskapády, které... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.