Diskuse na téma Nákup na Little Angel

05. 04. 2023 | Batole

Zdravím všechny, holky - znáte e-shop littleangel.cz? Mají tam plno krásných věcí a chtěla bych u nich udělat objednávku.

Ahoj, já u nich pro děti nakupuju často a moc ráda. Mají perfektní oblečení pro děti, nakupuju hodně i funkční oblečení a to mají výborné.

Andanka 07.04.2023

Holky, já jsem u nich teď kupovala pro dcerku legíny a čepičky na jaro. Mají fakt krásné věci, s materiálem jsem taky moc spokojená. Ještě u nich chci koupit funkční oblečení pro malou do školky.

Dankovka 08.04.2023

Holky, na Little Angel mají sice vyšší ceny oblečení, ale ta se vrátí na jejich kvalitě a životnosti. Já už jinde oblečení nekupuju, hlavně jejich materiál Outlast je výborný. V létě chladí, v zimě hřeje, děti se nepotí, prostě perfektní materiál.

Já jsem u nich dcerce zatím koupila jen tuto mikinu www.littleangel.cz/mikina-podsita-outlast-srdicka-lesk-ruzova-baby ale je super, takže jí nakoupím i oblečení do školky. Mikinka reguluje tělesnou teplotu, je kvalitně zpracovaná a fakt krásná.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat