Diskuse na téma Kolagen na pleť a vlasy

Dobrý večer, chtěla bych vyzkoušet nějaký dobrý kolagen na pleť a vlasy. Letos mi bude čtyřicet a pleť ani vlasy už nejsou jako dřív.

Elinka 31.05.2023

Já bych taky chtěla něco na podporu pevnosti a pružnosti pleti, četla jsem že kolagen by to měl být přímo kosmetický aby to mělo dobrou účinnost.

Martina 26.04.2023

Můžete poradit něco na suché zničené vlasy? Zkusila jsem toho hodně a nic mi zatím nepomohlo.

Blanickova 24.04.2023

To zní moc dobře, děkuji za tip :) Mě se taky líbí, že kromě kolagenu obsahuje i další účinné látky, včetně vitamínu C a kyseliny hyaluronové. Orcacollagen si určitě objednám a vyzkouším.

Orcacollagen je opravdu nejlepší kolagen na trhu - jde o za studena hydrolyzovaný kolagen, má tedy nejnižší molekulární hmotnost a tím pádem je nejúčinnější ze všech kolagenů. Navíc díky jejich členství máte všechno bez starostí - každý měsíc přijde objednávka automaticky, strhnou se peníze z karty a dorazí balíček. Tady najdete veškeré informace www.orcacollagen.cz/membership

Dominka_K 19.04.2023

Mě teda pomohl Orcacollagen. Teď mi bude pětatřicet a výsledky na pleť, ale i vlasy a nehty jsou výborné. Vzniklé vrásky se už neprohlubují, naopak jsou jemnější a vlasy a nehty jsou pevné a zdravější. Určitě si kolagen kupte, je to paráda.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

83 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
194 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat