Diskuse na téma Kolagen na pleť a vlasy

Dobrý večer, chtěla bych vyzkoušet nějaký dobrý kolagen na pleť a vlasy. Letos mi bude čtyřicet a pleť ani vlasy už nejsou jako dřív.

Elinka 31.05.2023

Já bych taky chtěla něco na podporu pevnosti a pružnosti pleti, četla jsem že kolagen by to měl být přímo kosmetický aby to mělo dobrou účinnost.

Martina 26.04.2023

Můžete poradit něco na suché zničené vlasy? Zkusila jsem toho hodně a nic mi zatím nepomohlo.

Blanickova 24.04.2023

To zní moc dobře, děkuji za tip :) Mě se taky líbí, že kromě kolagenu obsahuje i další účinné látky, včetně vitamínu C a kyseliny hyaluronové. Orcacollagen si určitě objednám a vyzkouším.

Orcacollagen je opravdu nejlepší kolagen na trhu - jde o za studena hydrolyzovaný kolagen, má tedy nejnižší molekulární hmotnost a tím pádem je nejúčinnější ze všech kolagenů. Navíc díky jejich členství máte všechno bez starostí - každý měsíc přijde objednávka automaticky, strhnou se peníze z karty a dorazí balíček. Tady najdete veškeré informace www.orcacollagen.cz/membership

Dominka_K 19.04.2023

Mě teda pomohl Orcacollagen. Teď mi bude pětatřicet a výsledky na pleť, ale i vlasy a nehty jsou výborné. Vzniklé vrásky se už neprohlubují, naopak jsou jemnější a vlasy a nehty jsou pevné a zdravější. Určitě si kolagen kupte, je to paráda.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat