Diskuse na téma vše okolo vlasů

Ahoj já jsem si vlasy ještě nikdy nebarvila, protože mám svoji přírodní barvu hezkou a nechtěla jsem si ničit a nějak vlasy zatěžovat. Jenže mi už začínají šedivět, takže budu muset začít s barvením. Vzhledem k tomu, že jsem si vlasy ještě nebarvila, tak bych raději použila nějakou šetrnější variantu :-).

Lejlinka 26.03.2024

Doporučuju na pročištění od Arsova https://shop.tomasarsov.cz/back2basics-sada-architekt-maska/, pěkně mi to sedlo na moje vlasy, používám jen tohle a ještě jeho šampon hair booster.

Kiska 30.10.2023

A co se vám osvědčilo na kudrnaté vlasy? Co vám dokáže hezky oddělit vlnky aniž byste měli potom vlasy nepřirozeně slepené? Poraďte prosím něco, nemůžu najít to pravé…

Andrea Kiska 31.10.2023

Přesně, taky mi všechno vlasy buď slepí a nebo to neudělá nic, takže taky budu ráda za doporučení na nějaký dobrý přípravek a kde ho koupit.

Ivana 04.05.2023

A nezkoušela jsi rostlinnou barvu khadi? Já ji používám a je skvělá, krásně Ti zakryje šediny a je šetrná k tvým vlasům. Tak ji vyzkoušej :-).


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat