Diskuse na téma Dárek pro miminko

Ahoj holky, kamarádka čeká miminko a plánujeme pro ni baby shower, nemáte tipy na dárky, co by jako nastávající maminka ocenila pro sebe nebo miminko, prosím? Čeká chlapečka.

Hildegarda 15.01.2024

Co třeba nějaké hezké album na fotky? To by mohlo podle mě udělat radost i za pár let s těmi fotkami a je to taky podle mě dost praktický dárek. Pokud můžu doporučit, kde, tak na Laab mají v nabídce moc hezká fotoalba.

Linda 16.07.2023

Ahoj, já se zase chystám na návštěvu k sestřenici a ráda bych ji přinesla nějaký pěkný dáreček jak pro ni, tak i pro miminko. Mohly by jste mi s tím prosím pomoct a dát mi sem pár typů? Byla bych Vám nesmírně vděčná. Děkuji :-)

Simona Linda 19.07.2023

Já jsem kamarádce donesla čokoládu a kosmetiku, kterou má ráda a pro miminko jsem jí donesla pleny, bryndáčky a tuto sadu na výrobu 3D odlitku https://www.vzpominkovyodlitek.cz/3d-odlitek-rodic-a-dite/ a moc se jí vše líbilo :-). Tak zkus kouknout je tam více odlitků, tak třeba nějaký také vybereš :-).

KaNadanka 17.05.2023

My tam s holkama kupovaly pro těhotnou kamarádku výbavu do porodnice, samozřejmě jsme jí o tom řekly předem, ona nám dala tipy a my jí nachystaly výbavu do porodnice pro ni i miminko. To je praktické a ocenila to. Dají se tam koupit kompletní balíčky.

Andrea 10.05.2023

Já brala jako dárek pro kámošku a miminko tuhle sadu na krmení https://www.mudrlife.cz/tommee-tippee-sada-na-krmeni-4m/, zdálo se mi to jako dobrý dárek, i když to využijí později, ale neztratí se to.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat