Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj holky, tak už i na mě přišlo nachlazení to pravé podzimní. V lékárně jsem mi doporučili na rýmu a ucpaný nos bylinný sprej Rymastop - uvolní nos okamžitě. Je vhodný pro nás těhotné (30.týden), ale teď se mi k rýmě přidal i kašel a škrábání v krku tak se chci zeptat jestli mi můžete některá poradit co v těhotenství na tyto neduhy, díky ;-)
Používám směs bylin čaje Sonnentor Knedlík v krku. Tak nějak všechny tyhle věci kupuji na Alpíku. Mají velký výběr kvalitních produktů. A teď, co jsem těhotná, tak teda i zdravé mlsání ve velkém :-D. Doporučuji Amalaki, má to hrozně moc vitamínu C, takže na nachlazení k čaji dobrota :-)
Čaj má fajn složení, vyzkouším. Amalaki neznám, ale vypadá to dobře, celkově máme sušené plody rádi a jestli je to zdravé, o to lépe
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu se budete cítit plní energie a odhodlání. Budete mít pocit, že dokážete překonat jakoukoli překážku, která se před vámi objeví, a vaše přirozené sebevědomí vám pomůže posunout se vpřed. Vaše rozhodnost přinese výsl... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.