Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
ahooj. nedaří se mi otěhotnět :-( Co s tím?? Je na to nějaké dobré klinika..??
Ahoj, záleží jak dlouho se snažíte.. jestli je to pár měsíců vůbec bych si z toho nic nedělala :-) Ale jestli tě to dost trápí a chceš mít jistotu že jste oba s partnerem zdraví a v pořádku tak je dobré zvážit kliniku pro neplodnost..
Jestli chceš doporučení na kliniku jedno bych měla :-)
určitě ano, budu ráda :-)
skvělá je https://www.ivf-zlin.cz/ je to jedna z nejlepších klinik.. a já sama jsem na ní byla.. a moc mi tam pomohli.. i když už jsem to chtěla vzdát.. tak se zadařilo až tam :-)
Nemáte, prosím, zkušenost s jejich věrnostním programem?
moc díky za tip.. o ivf zlín jsem už si něo načetla a všichni si ji chválí.. tak na tom asi opravdu něco bude :-d
nemáš vůbec zač:-)
Měli jsme to doma úplně stejně, takže chápu, jak frustrující to je. U nás nejvíc pomohlo udělat první krok a jít aspoň na základní vyšetření – člověk hned ví, jestli je tam něco, co se dá řešit jednoduše. My jsme pak nakonec skončili na konzultaci v IVF klinice Zlín a byl to pro nás dobrý krok hlavně kvůli tomu, že tam všechno vysvětlili normálně, bez nátlaku, a udělali nám jasný plán, co dál. Nemusí to hned znamenat IVF, někdy stačí drobný zásah nebo jen zjistit příčinu. Ale ten pocit, že už v tom člověk „neplave“, fakt uleví.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu budete cítit potřebu posunout se vpřed, a to doslova i obrazně. Energie vám rozhodně nebude chybět, ale je důležité, abyste ji směřovali promyšleně. Pokud budete jednat impulzivně, můžete se dostat do situací, které vás zbytečně vyčerpají. Využijte proto začátek ... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.