Diskuse na téma Nedaří se mi otěhotnět

02. 06. 2023 Dominka_K Chceme dítě

Dobrý večer, poradíte prosím na koho se obrátit, když nám nejde s manželem otěhotnět? Jsme z Prahy, ale pojedeme kamkoliv.

Thea 03.12.2025

Ahojky, aktuálně řeším, tak obnovím diskuzi :) pokud chcete jít cestou odborného vyšetření, za nás byla fajn volba IVF Zlín (https://www.ivf-zlin.cz/lecba-neplodnosti). I když jste z Prahy — podle mě může smysl má smysl se i někam dál objednat, pokud člověk hledá péči a klidnější přístup. Mají přehledně uvedené, co umí a co lze vyšetřit. Samozřejmě není záruka, ale už jen to, že tam někdo ví, co dělá, a nic neskrývá — to člověku dodá větší klid a reálnou představu, co čekat.

Blanickova 11.06.2023

Ano, tady máte odkaz přímo na kliniku www.ivf-zlin.cz

Samsonite 08.06.2023

Vložily byste mi prosím odkaz na kliniku, taky bych si chtěla o IVF něco přečíst.

Dobrý večer, na tuto kliniku teď dochází švagrová, taky se s bráchou snaží o miminko a zatím se nedaří. Švagrová by v dohledné době měla taky podstoupit IVF, tak doufají, že se jim to podaří. Jinak si kliniku moc vychvaluje.

Blanickova 04.06.2023

Zdravím, nám pomohli na klinice IVF Zlín. Vyšetřili nám a doporučili podstoupit IVF a povedlo se hned napoprvé. Určitě si tam domluvte konzultaci a uvidíte co a jak.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Týden 50 v roce 2025 pro znamení Beran přináší dynamiku a nové výzvy. Tento týden budete potřeba využít svou energii a odvahu k překonání několika překážek, které se mohou objevit na vaší cestě.Ve vztazích může dojít k mal&yacut... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:55
403 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:41
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:58
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat