Diskuse na téma Partners zkušenosti

09. 06. 2023 | Hypotéka

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s finančními poradci z Partners. Jde mi o to, že s manželem řešíme koupi nemovitosti a s tím samozřejmě souvisí hypoteční úvěr, a potřebovali bychom někoho kdo by nám s tím pomohl. Kolega z práce manželovi nabídl právě finančního poradce, který spadá pod Partners, a je s ním moc spokojený. Ale já jsem v tomhle směru víc opatrná, a chtěla bych si zjistit co nejvíc informací. Budu ráda, za každou zkušenost a předem díky.

Marcela 20.02.2024

Ivanko jestli je to aktuální ještě, tak my přes ně hypošku máme i životko, všechno nám udělal jeden poradce. Rychle, bez prodlev, stačila jen dobrá vzájemná komunikace a pak naše podpisy.

Simonka 10.10.2023

Holky zdravím, chtěla jsem se zeptat, jestli nemáte zkušenost s pojišťovnou, která se specializuje na životní pojistky. Spadá právě pod Partners je to Simplea. Manžel teď kvůli práce řeší životko a narazili jsme na ně a zaujala nás celková jejich nabídka, ale v okolí nemám nikoho, kdo to přes ně má. Předem Dík.

Kikina Simonka 18.10.2023

Ahoj. Manžel u nich životní pojištění má, ptej se klidně co by si potřebovala vědět. My máme i poradce z Partners, který nás právě na tu Simpleu navedl.

Simonka Simonka 29.11.2023

My jsme se koukali na to, že se to pojištění u nich dá uzavřít online, máte s tím zkušenost? To nás právě celkem zaujalo, že nemusíme nikam jezdit a vše budeme mít hned černé na bílém.

Kikina Simonka 14.12.2023

Jojo, manžel si to uzavíral normálně z domova, je to prý velice jednoduché. Formuláře váš přesně navedou, co a jak takže s tím nemáte skoro žádnou práci.

Simonka Simonka 28.12.2023

Díky za zprávu. Manžel už si u nich to pojištění uzavřel a bylo to fakt rychlé. Mají to udělané srozumitelně, což je super.

IvankaKO 27.07.2023

Souhlasím s vámi Gito. Bylo to pro nás opravdu jednodušší, hypoteční úvěr už máme díky němu schválený, teď už se čeká jen na formality s tím spojené.

IvankaKO 06.07.2023

Moc vám všem děkuji za vaše zprávy. Pomohlo mi to. Manžel už s tím jejich poradcem jedná, ani jsem nečekala, že to půjde všechno tak rychle a bez problému.

GitaG IvankaKO 20.07.2023

Tak to je dobře. Ono tohle není ani překvapující. Ti poradci mají celkově delší prsty jak se říká, tak je jasné, že jim to půjde od ruky. Držím palce ať máte vše vyřešené bez problému.

Kačka 28.06.2023

V tom s vámi souhlasím. Hodně lidí je podle mě finančně negramotných a to nemyslím nějak ve zlém. Hlavně poradci mají delší prsty a umí uzavřít produkty o kterých se nám může jen zdát.

GitaG 27.06.2023

Co se týče financí tak jsem byla také vždycky opatrná, ale myslím si, že ve dnešní době vám dobrý poradce umí fakt ušetřit spousty peněz. Dlouhodobě spolupracujeme s jedním z partners a nikdy nebyl žádný problém.

Monika GitaG 17.08.2023

Podle mě má tenhle přístup hodně lidí, ale myslím si, že úplně zbytečně. Finanční gramotnost populace je v dnešní době docela bída, většina jede od výplaty k výplatě. Sama jsem taková kdysi byla. Ale kvalitní poradce vás dokáže nasměrovat velmi dobře z mého pohledu.

Pavla 25.06.2023

Hypotéku v dnešní době si nedokážu představit bez pomoci poradce. Lepší sním než bez.

MartinaNová 21.06.2023

Taky máme s nimi zkušenosti. Dlouhodobě nám pomáhá jejich poradce konkrétně pan Procházka. Tehdy jsme ho dostali taky na doporučení a jsem za to teď ráda. Myslím si, že jestli ho máte přes někoho, tak se není čeho bát.

Jana 14.06.2023

Já Vás zdravím. My máme u Partners poradkyni už několik let a pomohla nám s nejedním produktem. Takže za sebe můžu říct, že zkušenost máme dobrou.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat