Diskuse na téma Dinopark ČR

19. 06. 2023 | Volný čas s dětmi

Holky, některá doporučení na Dinoparky v ČR? Stojí za to, prosím?

Marika 27.12.2023

A co jiného se dá teď v zimě s dětma podniknout v Praze? Kde se vám líbilo?

Tana Marika 08.01.2024

Parádní je to v https://galaxiebarev.cz/ je to krásný zážitek, mají to perfektně připravené, děti z toho byly úplně vedle. A automaticky jsme se zařadili i do soutěže o Ferarri :)

Alizee 25.09.2023

My jsme byli minulý víkend v dinoparku ve Vyškově a tam se nám teda líbilo moc. Byli jsme poprvé v dinoparku a tady to teda bylo parádní, měli tam hezké modely, které vydávaly i zvuky a hýbaly se, 4d kino atd…v ceně jsme měli i vstup do zoo a tam bylo taky krásně :-)

Petra 15.08.2023

Ahojky, ráda bych se zeptala zda jste navštívili někdo i dinopark v Praze? Chystáme se poslední týden v srpnu do Prahy, tak jsem si říkala, že by jsme tam s dětmi zašli, ale zajímalo by mě zda stojí za návštěvu. Děkuji :-)

Iveta Petra 18.08.2023

My sem chodíme pravidelně, protože syn to tady miluje. Je velký fanda dinosaurů a vždycky tu strávíme pěkné odpoledne. Mají spoustu atrakcí jako např. paleontologické hřiště-kde vyhrabáváš kostru dinosaura a to ho baví hodně. A nakonec jdeme ještě navštívit 3D kino. Pokud by jsi se chtěla osvěžit v teplých dnech, tak mají k dispozici mlhostromy :-).

Petra Petra 24.08.2023

Ivetko moc děkuji, nakonec jsem se dívala na jejich stránky a zkoukla virtuální prohlídku a vypadá to tam opravdu skvěle, rozhodně se sem zastavíme.

Milada 12.07.2023

Za mě určitě ano. :) Naposledy jsem byly v Dino u Ostravy a to bylo super. Vyšlo krásné počasí, vše venku, spousta dinosaurů ale i atrakcí pro děti jako hřiště, 3D kino, vykopávání kostí, prolézačky a další.

Markýtka Milada 18.07.2023

My se tam zrovna teď o prázdninách chystáme s děckama. Jedem ke známým a děti si vydupali Dino. :D Tak jsem moc ráda, že píšete že je to tam super, aspoň si to pořádně užijí.

Zuzka 28.06.2023

Hele hned před arerálem a zdarma, místa je tam dost.

Kiska 26.06.2023

My jsme byli v dinoparku v https://www.galerieharfa.cz ve Vysočanech a bylo to super, mají to tam opravdu skvěle připravné, děcka byly ve svým živlu :) spojili jsme to i nějakým nakupováním a dali si super jídlo na Terasách, kde se mimochodem moc hezky sedí :)

MajdaaD Kiska 30.06.2023

Tam to známe tam je to moc fajn, chceme jít v červenci na Pata a Mata s dětma a jinak sem tam zajdeme i na ty Terasy, určitě chci přes léto stihnout nějaký koncert tam :-)

Zuzka 20.06.2023

Ahoj, doporučuju plzeňský https://www.dinopark.cz/cz/plzen, byli jsme s dětma teďka v neděli a super. Venkovní prostředí, spojeno se zoo, 3D kino, interaktivní zábava. Odjížděli jsme po celém dni večer plní zážitků.

Miška4 Zuzka 21.06.2023

Děkuji moc, to je super, máme Plzeň nejblíže, chci se zeptat, jak je to tam s parkováním, zdarma hned u areálu nebo někde dál?


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat