Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
A nedaří se. Jak je dlouhá doba než bych měla začít vyšilovat že nám to s partnerem nejde? :-D děkuji za názory
Zdravím, pokud se nedaří opravdu dlouho nebo už máte za sebou třeba neúspěšné IVF, mají tam i podrobnější balíček PREMIUM. Ten už zkoumá i věci, které z obyčejného spermiogramu nemusí být poznat. Za mě je hlavně fajn, že se dneska řeší pořádně i chlap a nemusí všechna vyšetření absolvovat jen ženská.
My jsme partnera začali řešit až později a dneska bych na nic nečekala a šla bych na vyšetření oba. Ve Zlíně mají třeba balíček BALANCE, kde se u chlapa podívají i na další věci než jen na klasický spermiogram. Když se člověk snaží už delší dobu, přijde mi lepší vědět, jak na tom oba jsou, než pořád přemýšlet, kde může být problém.
Přesně, a dneska už se u chlapa nemusí skončit jen u klasickýho spermiogramu. IVF Zlín má třeba několik balíčků vyšetření mužské plodnosti podle toho, jak dlouho se pár snaží a co už má za sebou. Pro začátek mají START, kde je spermiogram, morfologie a MAR test, takže bych se klidně nejdřív informovala na ten.
Zdravím, já bych do toho po roce určitě zapojila i partnera, ať se všechno netočí jen kolem vás. U nás mě překvapilo, kolik kamarádek absolvovalo různá vyšetření a chlap šel na spermiogram až úplně nakonec. Přitom mi přijde rozumnější začít oba a pak teprve řešit, co dál.
Ahojky, zrovna řeším, tak přidám svůj pohled :) Za mě vůbec není potřeba „vyšilovat“. My jsme to měli tak, že po cca roce snažení jsme si řekli, že bude fajn aspoň zjistit, jak na tom jsme. Ne hned IVF, jen základní vyšetření — a hrozně se nám ulevilo, protože jsme najednou měli konkrétní informace místo domněnek. Kdybys chtěla mít jen představu, co všechno se dá vyšetřit, mně tehdy pomohly i přehledné informace na ivf-zlin.cz/lecba-neplodnosti. Ale obecně — spíš než stres pomůže objektivně kouknout na situaci. Rok je běžná doba, kdy se řeší první kroky, ale klidně můžeš začít dřív, pokud tě to psychicky vyčerpává.
já jsem to začala řešit cca po roce.. Jak dlouho se vám s partnerem nedaří??
No právě asi tak rok.. a jak jsi na tom podařilo se? A jestli ano, jak?
podařilo se napoprvé díky umělému oplodnění.. musím moc doporučit kliniku IVF Zlín, tam mi pomohli :-))
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu pocítíte potřebu udělat si jasno v tom, kam směřujete. Energie Berana vám dodá odvahu říct nahlas, co chcete, ale vyplatí se také naslouchat lidem, kteří mají jiný pohled. Některé plány se mohou vyvíjet pomaleji, než byste si přá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.