Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
A nedaří se. Jak je dlouhá doba než bych měla začít vyšilovat že nám to s partnerem nejde? :-D děkuji za názory
Ahojky, zrovna řeším, tak přidám svůj pohled :) Za mě vůbec není potřeba „vyšilovat“. My jsme to měli tak, že po cca roce snažení jsme si řekli, že bude fajn aspoň zjistit, jak na tom jsme. Ne hned IVF, jen základní vyšetření — a hrozně se nám ulevilo, protože jsme najednou měli konkrétní informace místo domněnek. Kdybys chtěla mít jen představu, co všechno se dá vyšetřit, mně tehdy pomohly i přehledné informace na ivf-zlin.cz/lecba-neplodnosti. Ale obecně — spíš než stres pomůže objektivně kouknout na situaci. Rok je běžná doba, kdy se řeší první kroky, ale klidně můžeš začít dřív, pokud tě to psychicky vyčerpává.
já jsem to začala řešit cca po roce.. Jak dlouho se vám s partnerem nedaří??
No právě asi tak rok.. a jak jsi na tom podařilo se? A jestli ano, jak?
podařilo se napoprvé díky umělému oplodnění.. musím moc doporučit kliniku IVF Zlín, tam mi pomohli :-))
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu se vaše energie a sebedůvěra dostanou na vrchol, milí Berani. Pociťujete silnou motivaci a odhodlání pustit se do nových projektů nebo dokončit ty, na kterých již pracujete. Pondělí vám může přinést překvapivou příležitost, která bude vyžadovat rych... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.