Diskuse na téma Těhotenské oblečení - kde kupujete?

23. 06. 2023 | Prosím o radu

Dobrý večer, jdu si pro radu kde mají na internetu hezké těhotenské oblečení? S jakou značkou jste spokojené?

Berunda 26.07.2023

Holky a jak jste potom řešily mírnou inkontinenci po porodu? Já nechci používat ty vložky nebo takové ty plenkové nějaké kalhotky. Z toho jsem maximálně zapařená v těch vedrech.

Magda Berunda 27.07.2023

No v tom ti naprosto rozumím. To je děs navíc v tom vedru teď to je úplně pro spodek smrt. Hele já používala tyhle https://www.repetky.cz/inkontinencni-kalhotky, jelikož používám i na menstruaci, věděla jsem do čeho jdu a super. Prostě máš jen kalhotky a nic víc. Nemušíš mít špatný pocit. :)

Berunda Berunda 28.07.2023

Děkuji moc! A neproteče to? Nejsou třeba cítit? O těch menstruačních jsem přemýšlela ještě před otěhotněním, takže do těch bych šla asi taky, pokud by se osvědčily.

Magda Berunda 28.07.2023

Neboj neprotečou ani nejsou cítit. :) Jelikož obsahuji merino vlnu, která je antibakteriální, hypoalergenní a prodyšná. :) Menstruační fakt mohu doporučit. Navíc tím šetříš přírodu i peněženku, protože při správné údržbě ti vydrží několik let. :)

Kiska 20.07.2023

Já kolikrát prolezu obchody a objevím spoustů super kousků, které ani nejsou přímo takhle myšlené a přitom jsou ideální :) teď jsem zrovna našla několik super věci když jsem byla v galerii Harfa ve Vysočanech, kdo jste z okolí určitě zajděte kouknout :)

Katka2 Kiska 31.08.2023

Jo tam chodím nejradši a dá se tam sehnat úplně v pohodě i takový oblečko, kolikrát stačí jenom že má něco dobrý střih a ani to tak nemusí být myšlený a sedí to perfektně :-)

Bouchalova 27.06.2023

Zdravím, taky na jejich stránkách nakupuju - mají fakt kvalitní věci i pro děti - oblečky s protiskluzem jen tak někde neseženete, doporučuji mrknout na jejich stránky.

Jí jsem si teď objednávala pohodlné těhotenské kalhoty a mikiny na geckoeco.cz. Mrkněte i na další sortiment - dělají i protiskluzové tepláčky a ponožky pro malé děti, ty si časem taky určitě u nich objednám.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat