Diskuse na téma Těhotenské oblečení - kde kupujete?

23. 06. 2023 | Prosím o radu

Dobrý večer, jdu si pro radu kde mají na internetu hezké těhotenské oblečení? S jakou značkou jste spokojené?

Berunda 26.07.2023

Holky a jak jste potom řešily mírnou inkontinenci po porodu? Já nechci používat ty vložky nebo takové ty plenkové nějaké kalhotky. Z toho jsem maximálně zapařená v těch vedrech.

Magda Berunda 27.07.2023

No v tom ti naprosto rozumím. To je děs navíc v tom vedru teď to je úplně pro spodek smrt. Hele já používala tyhle https://www.repetky.cz/inkontinencni-kalhotky, jelikož používám i na menstruaci, věděla jsem do čeho jdu a super. Prostě máš jen kalhotky a nic víc. Nemušíš mít špatný pocit. :)

Berunda Berunda 28.07.2023

Děkuji moc! A neproteče to? Nejsou třeba cítit? O těch menstruačních jsem přemýšlela ještě před otěhotněním, takže do těch bych šla asi taky, pokud by se osvědčily.

Magda Berunda 28.07.2023

Neboj neprotečou ani nejsou cítit. :) Jelikož obsahuji merino vlnu, která je antibakteriální, hypoalergenní a prodyšná. :) Menstruační fakt mohu doporučit. Navíc tím šetříš přírodu i peněženku, protože při správné údržbě ti vydrží několik let. :)

Kiska 20.07.2023

Já kolikrát prolezu obchody a objevím spoustů super kousků, které ani nejsou přímo takhle myšlené a přitom jsou ideální :) teď jsem zrovna našla několik super věci když jsem byla v galerii Harfa ve Vysočanech, kdo jste z okolí určitě zajděte kouknout :)

Katka2 Kiska 31.08.2023

Jo tam chodím nejradši a dá se tam sehnat úplně v pohodě i takový oblečko, kolikrát stačí jenom že má něco dobrý střih a ani to tak nemusí být myšlený a sedí to perfektně :-)

Bouchalova 27.06.2023

Zdravím, taky na jejich stránkách nakupuju - mají fakt kvalitní věci i pro děti - oblečky s protiskluzem jen tak někde neseženete, doporučuji mrknout na jejich stránky.

Jí jsem si teď objednávala pohodlné těhotenské kalhoty a mikiny na geckoeco.cz. Mrkněte i na další sortiment - dělají i protiskluzové tepláčky a ponožky pro malé děti, ty si časem taky určitě u nich objednám.

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

88 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
140 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat